Halters pvc 2 x 1 kg
7,99 €*

Reviews on

Halters pvc 2 x 1 kg

4.7 / 5 25 Reacties
24 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    27 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Goedkoop design en te brede handgreep
    schok en geluids dempend materiaal, goedkoop handvat te breed, glibberig materiaal, weinig grip

    Ik had deze halters besteld omdat ze de goedkoopste waren, maar heb ze snel omgeruild voor een beter exemplaar. Deze halters hadden een wel erg goedkope uitvoering. Het materiaal werkt schok- en geluidsdempend (positief dus) maar iserg glad, wat niet handig is (zeker niet als je snel zweet). De uiteinden zijn net iets te groot en rond om goed vast te kunnen houden (voor sommige oefeningen gebruik ik één halter die ik met beide handen vast houd). Echter het grootste probleem voor mij was dat de handgreep een te grote diameter heeft waardoor het onhandig was om de halter goed vast te houden. Bij het zweten werd de greep dan ook nog eens erg glibberig, helemaal niet praktisch. Ik kan mij inbeelden dat mensen met grote handen geen probleem hebben met deze halters en voor de prijs is het degelijk materiaal, maar voor mensen met kleine handen zijn ze niet geschikt. Mijn nieuwe halters (de zwarte Domyos modellen) hebben een veel dunner handvat en veel betere grip. Zijn iets duurder maar het gebruiksgemak is veel beter.

    Antwoord van het merk :

    geachte,

    Onze excuses dat het product niet helemaal voldeet aan je verwachtingen.
    Ik wil je wel bedanken voor de feedback. Dit kan ons immers helpen onze producten nog beter te evalueren en functioneler te maken voor het gebruik bij al onze klanten.
    Indien je niet tevreden bent over een product of het is niet helemaal wat je zocht, kan je deze altijd terug binnen brengen in één van onze winkels.
    Ik hoop dat je in de tussen tijd toch een betere oplossing en product hebt gevonden voor jouw gebruik.
    Indien toch nog vragen, laat het zeker weten.

    Sporiteve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    26 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    halters

    liggen lekker in de hand, zien er goed verzorgd uit

  • 07 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Halters 2 en 3 kilo

    Eerst had ik de halters van 2 kilo en nu ook die van 3 kilo.
    Goede grip en heel goede kwaliteit

  • Vrouw
    60 of ouder
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halters PVC 2 x 1,5 kg.
    Liggen heerlijk in de hand geen

    Heerlijke halters om oefeningen mee te doen en ook om mee te dansen maakt bij dansen alles net wat zwaarder, voelt super!

  • Vrouw
    60 of ouder
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halters, 2 stuks van ieder 2 kg
    De service en de kwaliteit van het product helemaal niets

    Ik ben aan het revalideren van een "frozen shoulder" en daarbij komen deze halters goed van pas. Ze zijn stevig, praktisch en voelen aangenaam aan in het gebruik. Ik vond ze eerst niet in de winkel maar werd onmiddellijk en zeer vriendelijk verder geholpen. Niet alleen zei de verkoopster waar ik ze kon vinden, ze ging zelfs mee om ze mij te tonen. Super !

  • Vrouw
    50-59
    20 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    halters
    geen geen

    Gekocht voor mijn man. Oefeningen voor schouders en bovenarmen via therapeut.

  • Man
    60 of ouder
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halters 3kilo
    Prima goede prijs Geen

    Bij Perrysport 2x zo duur

  • Vrouw
    40-49
    08 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Handig product
    Klein, dus makkelijk weg te bergen. Toffe kleur. Geen.

    Nodigt uit tot gebruik. Ook onze dochter gaat er ondertussen alle dagen mee aan de slag.

  • Vrouw
    30-39
    15 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos 2x 5 kg halters
    Waar voor je geld -

    Prima halters. Liggen prettig in de hand en door de plastic laag glijden ze niet uit je handen tijdens het doen van een workout. Door de hexagon vorm (halter uiteinden) rollen ze niet weg wat erg prettig is als je er bijvoorbeeld op moet steunen voor een oefening.

  • Vrouw
    60 of ouder
    10 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halters
    45

    Ik heb de halters gekocht voor mijn man, die ze iedere dag goed gebruikt om te herstellen van een ernstig ongeluk, waarbij hij de nodige lichaamsdelen gebroken heeft.
    Hij is er zeer actief mee bezig en het resultaat is er dan ook naar.

NAAR BOVEN