Gymtop 500 voor peuters wit met print

Ref.
8490101
Pluspunt van het artikel
Een eenvoudige en comfortabele top ... Met jeugdige en moderne opdruk! Domyos heeft dit artikel getest op kleur- en vormvastheid. Grote halsopening om gemakkelijk over het hoofd te trekken.
Vanaf
5,00 €3,00 €*
Zachtheid
Stof in 100% katoen. Lange vezels … gegarandeerd zacht. Gekamd katoen.
Rekbaar
Van nature rekbare stof en ruime snit om gemakkelijk te bewegen.
Gemakkelijk aan en uit
Brede halsopening om gemakkelijk aan en uit te trekken.

DE KENMERKEN

Verkrijgbaar in
wit
Maten
van 12 maanden tot 6 jaar
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Katoen
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal , onder begeleiding van een leraar. Op dat parcours krijgen de kinderen verschillende aangepaste oefeningen voorgeschoteld (met balken, trapjes, hellende vlakken, tunnels, rollen, trampolines enz.) en kunnen ze naar hartenlust stappen, lopen, springen, hun evenwicht zoeken, klauteren, rollen enz.
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short, legging of broek in soepel tricot, een vest of een joggingpakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Top in 100% katoen, met print.
Een top in 100% katoen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een basic voor gym of andere sporten. Een echte meerwaarde, dankzij het mooie ontwerp: kleurrijk en met print.
NAAR BOVEN