Gymshort 100 voor jongens rood

Ref.
8491029
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Zacht en aangenaam om te dragen! De onmisbare jersey short. Met een aansluitende snit om vrij en comfortabel te bewegen. Elastische boord.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
3,90 €2,00 €*
Zachtheid
100% katoen, dus heerlijk zacht.

DE KENMERKEN

Maten
van 5 tot 14 jaar
Kleur
rood
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Katoen
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek op school of in een gymclub.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Onze kledingcollecties voor sport op school of in de gymclub voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
Ons kledinggamma voor meisjes en jongens is ontworpen voor gym op school of in een gymclub. Onze collectie is geschikt voor rustige tot intensieve sportactiviteiten (trampoline, step, core, touwtjespringen, stretching …). Ideale activiteiten voor kinderen om in conditie en gezond te blijven. Je kind kan zich helemaal uitleven op een gymnastiekparcours: springen, rollen, klauteren, core-oefeningen doen, kruipen, evenwichtsoefeningen doen …
Het ontwerp bij Domyos:
Onze teams werken met één doel voor ogen: het ideale evenwicht vinden tussen zachtheid en ademend vermogen, aangepast aan de behoeften van jonge sporters. Bij ons kun je voor je kind een complete outfit voor gym samenstellen (T-shirt, topje, legging, broek, short, sweater of vest).
Wist je dit?
Onze modellen worden regelmatig getest en wij verbeteren ze op basis van opmerkingen van onze klanten.
Een lichte short uit 100% katoen
Een lichte short die heerlijk aanvoelt, perfect voor gym op school of in een gymclub. Gemaakt uit 100% katoen en met een aansluitende snit, om ongehinderd te bewegen. Zonder zakken. De elastische tailleband houdt de short op zijn plaats en voorkomt dat hij afzakt tijdens het sporten.

Users reviews

 • 04 januari 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Parfait

  Parfait

NAAR BOVEN