Gymschoentjes Ultralight voor kleutergym roze

Ref.
8489400
Users reviews
4.5 / 5 8 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Mijn eerste gymschoentjes! Met deze gemakkelijke en praktische gymschoentjes kan je kleintje niet uitglijden op de toestellen van een kleutergymparcours.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Bovenwerk en zool van soepel materiaal.
Grip
Goede grip dankzij de antislip zool en de verstevigingen voor- en achteraan.
Gemakkelijk aan en uit
Markering voor rechter- en linkervoet, klittenband, aantreklipje achteraan.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 90.0% Polyester, Buitenkant van : 10.0% Polyurethaan Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester
Tests
De gymschoentjes Ultralight van Domyos werden getest door kinderen tijdens peuter- en kleutergym. Alle gymschoenen van Domyos werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slip- en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. En tot slot is ook de stevigheid van al onze stoffen en materialen beproefd.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
De gymschoen van Domyos is bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen (op een droge, niet-schurende vloer). Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De sport:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal, onder begeleiding van een leraar. Een parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop ze kunnen klimmen, glijden, springen, stappen ... Kleutergym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- of kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat:
Hoe de maat kiezen? De juiste schoenmaat is essentieel: schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken, en een schoen die te groot is kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.
 • 30 september 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Top

  Très souple légère par contre taille petit prévoir une ou deux taille au dessus a recommander

 • Vrouw
  15 juni 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très bien est souple…

  Très bien est souple permet à bebe de marcher avec beaucoup d essence

 • Vrouw
  14 maart 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Dommage que cette collection…

  Dommage que cette collection ai été arrêté.
  La nouvelle collection est de moins bonne qualité.
  En revanche ces chaussons ci sont de très bonnes qualités et dur bien dans le temps

  Antwoord van het merk :

  Bonjour Lucie,


  Nous vous remercions d'avoir donné votre avis concernant les chaussons baby gym Domyos que vous achetés.

  Nous prenons en compte de votre retour et nous sommes désolés que vous soyez pas satisfait de la nouvelle collection.

  Nous espérons quand même vous revoir très bientôt dans notre magasin pour vous conseiller sur d'autres gammes chaussons baby.


  A bientôt dans nôtre magasin Décathlon Chasse-sur-Rhône.


  Sportivement


  Ambre

  Vendeuse Fitness / Service Client

 • 25 februari 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Taille bien mais ne…

  Taille bien mais ne tient pas au pied de ma fille ...

NAAR BOVEN