Gympantoffels Rythm 300 schoolturnen kinderen paars
3,99 €*

Reviews on

Gympantoffels Rythm 300 schoolturnen kinderen paars

3 / 5 12 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    20 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    gymschoenen DOMYOS
    de prijs

    geen opmerkingen, doe zo verder

  • Vrouw
    30-39
    10 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gymschoenen

    Je kunt beter 1 of 2 maten groter bestellen dan de normale schoenmaat

  • Vrouw
    40-49
    08 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Valt klein uit
    Betaalbaar Te klein, te smal, te stug materiaal

    Ondanks dat ik een maat groter had genomen, kreeg mijn dochter haar voet er met geen mogelijkheid in.

    Antwoord van het merk :

    Beste Dalia,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de gymschoentjes van Domyos.
    Wat jammer om te horen dat de schoentjes veel te stijf en stug zijn, waardoor je dochter de schoentjes niet aankreeg.
    Ik zal de feedback doorsturen naar Domyos, zodat dit meegenomen kan worden in de ontwikkeling van het product.
    Mocht je het nog niet gedaan hebben, wil ik je erg graag op wijzen dat je de schoenen kan retouneren. Dit kan in 1 van onze winkels, of door een retour aan te maken op Decathlon.nl
    Mocht u nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Dalia find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    19 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niets op aan te merken
    Zeer goed Niets

    Doe zo verder

  • 40-49
    30 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geen fijne turnschoentjes
    verkeerde zool

    De zool is erg hard en niet flexibel. Miskoop wat ons betreft..

    Antwoord van het merk :

    Beste Klant,
    Bedankt voor je review over de gymschoenen Rythm 300 kinderen.
    Wat vervelend dat deze schoenen niet aan je verwachtingen voldoen. De schoenen zijn inderdaad voorzien van een harde zool.
    Voor soepelere gymschoenen zouden we je deze willen aanraden: http://www.decathlon.nl/leren-gym-dansschoenen-id_4679077.html
    Uiteraard mag je de schoenen binnen 90 dagen retourneren voor het aankoopbedrag of een ander paar.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag. Nog een fijne dag toegewenst.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    21 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slecht
    Vallen heel klein uit

    Niet gebruikt

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    We wensen u in de eerste plaats te bedanken voor uw feedback. Spijtig genoeg moeten we ook vaststellen dat uw aankoop u niet 100% tevreden stelt. Bij decathlon hebt u dan ook 365 dagen om uw product om te ruilen of te laten terug betalen en dat in je decathlon winkel naar keuzen.

    Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest.

    Met sportieve groeten,
    Geoffrey Cassenaer DSP Domyos

  • Vrouw
    20-29
    09 September 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Niet tevreden van
    kleur is leuk niet soepel, snel blaren

    Dochter had na 1 turnles een blaar op haar dikke teen. Ze wilt ze niet meer aandoen. Weggesmeten geld dus...

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,

    In de eerste plaats willen we u bedanken voor uw feedback. Bij het dragen van een nieuwe schoenen/ turnschoenen kan het soms gebeuren dat bij wrijving en blaar ontstaat. Dit heeft niet altijd iets te maken met de kwaliteit van de schoen of turnschoen.

    Graag herinner ik er u eraan dat bij decathlon u steeds uw product kan omruilen of terug brengen indien deze u niet bevalt, te groot of te klein is. Wij hebben namelijk meerdere modellen van turnschoenen. Misschien vind u wel een turnschoen die uw dochter bevalt.

    Met vriendelijke en sportieve groeten,

    Geoffrey Cassenaer DSP Domyos

  • Vrouw
    40-49
    24 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Soepel gymschoentje
    Heerlijk licht en soepel en neemt niet veel ruimte

    Fijn gymschoentje voor de gym op school, dochter vindt ze top!

  • Vrouw
    30-39
    23 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    valt erg klein!!
    stevige zool valt klein

    ik heb ze besteld voor dochter maar ze kan ze niet aan omdat ze zo klein vallen.
    jammer en nu kijken of ik iemand anders er blij mee kan maken

  • Vrouw
    30-39
    18 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Leuke schoenen voor kleine prijs
    Makkelijk aandoen voor de kinderen Helaas twee rechtse schoenen

    Gisteren voor mijn dochter deze schoenen gekocht. Helaas bij thuiskomst twee rechtse schoenen. Zaten nochtans aan elkaar.

NAAR BOVEN