Gym trainingspak met rits Energy Gym'y voor meisjes roze

Ref.
8365982
Pluspunt van het artikel
Gym'y, het lichte en stevige trainingspakje voor alle kinderen! Zacht binnenin en erg soepel, ideaal voor gym. Erg gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen vaak wassen en snel droog!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zweetafvoer
Een synthetische stof die de transpiratie absorbeert en afvoert.
Warmte
De stof is geruwd aan de binnenkant om lekker warm te houden.
Onderhoudsgemak
Goed bestand tegen vaak wassen en drogen.

DE KENMERKEN

Maten
van 5 tot 14 jaar
Verkrijgbaar in
roze, blauw
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Dit product werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk product aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
wie warm wil blijven voor, tijdens en na een gymsessie van gemiddelde of hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Onze gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
Deze kledinglijn werd speciaal ontwikkeld voor kindergym en -fitness (trampolinespringen, steppen, circuittraining, core & stability, stretching enz.) en is ideaal om fit en gezond te blijven. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze geregeld aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Het trainingspak GYM'Y!
Het trainingspakje Gym'y bestaat uit een broek met rechte pijpen en een vest met rits. De stof in 100% polyester is gemakkelijk in onderhoud en bijzonder goed bestand tegen vaak wassen en drogen in de droger. Broek zonder zakken, met aantrekkoordje.
NAAR BOVEN