Gym T-shirt met lange mouwen voor peuters wit

Ref.
8352517
Pluspunt van het artikel
Basisstuk voor de kleutergym; 100% gekamd katoen met lange vezels… gegarandeerd zacht! Grote halsopening om makkelijk aan te trekken.
2,99 €*
Zachtheid
100% katoen. Langvezelig … gegarandeerd zacht. Gekamd katoen.
Gemakkelijk aan en uit
Grote halsopening om makkelijk aan te trekken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Katoen Inzetstuk : 95.0% Katoen, 5.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym en gymnastiek op school.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat worden gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Deze parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen...
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of broek in soepel tricot, een vest of een joggingpakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
T-shirt met lange mouwen in 100% katoen
Een T-shirt met lange mouwen in 100% katoen en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding Een basisstuk voor de gym, maar ook voor alle andere sporten

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN