Gym joggingbroek Energy voor meisjes, slim fit, zwart

Ref.
8367566
Pluspunt van het artikel
Warme broek in polyester met elastaan om de transpiratie doeltreffend af te voeren. Geborsteld aan de buitenkant om zachter aan te voelen. Erg zacht en warm aan de binnenkant. Trendy slim fit model.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

7,00 €*
Zweetafvoer
De basisstof is polyester, dat de transpiratie doeltreffend afvoert.
Warmte
Geborstelde stof om het lichaam warm te houden. Lange broek in slim fit model.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyester, Hoofdstof : 8.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek en fitness, om warm te blijven voor, tijdens en na het sporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Onze gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
Deze kledinglijn werd speciaal ontwikkeld voor kindergym en -fitness (trampolinespringen, steppen, circuittraining, core & stability, stretching enz.) en is ideaal om fit en gezond te blijven. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze geregeld aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Een warme en ademende broek!
Een ideale broek om je in uit te leven, voor, tijdens en na het sporten. Rekbaar om gemakkelijker te bewegen. Geborsteld aan de buitenkant voor meer zachtheid. Geborsteld aan de binnenkant voor meer warmte. Zakken opzij. Slim fit, mooi design.
NAAR BOVEN