Gym broek Energy voor jongens, regular fit, zwart/geel

Ref.
8352628
Pluspunt van het artikel
Ademende en lichte broek, je kind blijft droog tijdens en na het sporten. Met zakken opzij en een aantrekkoordje. Erg zachte stof, makkelijk in onderhoud!
12,99 €*
Zweetafvoer
Absorbeert en reguleert doeltreffend de transpiratie. Voorkomt afkoeling.
Zachtheid
Synthetische stof die bijzonder zacht aanvoelt.
Onderhoudsgemak
Dit artikel is goed bestand tegen vaak wassen en drogen. Droogt zeer snel.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek en fitness.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een ideale broek voor de fitness of voor sporten in het algemeen.
Model aangepast voor de verschillende bewegingen tijdens het fitnessen. Een stof die erg snel droogt tijdens en na het sporten. Gemakkelijk in onderhoud. Zijzakken en een aantrekkoordje zodat de broek altijd goed blijft zitten tijdens het sporten. Stof die heel zacht aanvoelt.
Het ontwerp van de gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor gymnastiek op school en fitness voor kinderen (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN