Vanaf
0,99 €*

Reviews on

Gietijzeren schijf voor krachttraining 28 mm

4.1 / 5 17 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    19 February 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schijven

    Schijven zien er mooi uit, van goede kwaliteit. Enige minpuntje is dat één van de twee schijven die ik had aangeschaft, geen 10kg is maar 9,5

  • Man
    20-29
    18 February 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    kwalitatief goed, duurzaam

    degelijke prijs/kwaliteit verhouding. Let echter op de maat van de binnenste ring. ik heb 4 van de 6 schijven met een ijzervijl groter moeten maken omdat ze allemaal nét kleiner dan 28mm waren en niet pasten of vervolgens muurvast zaten.

  • Man
    20-29
    22 November 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Metaal bladert af
    Prijs Metaal bladert af

    Ik was zeer tevreden over de oude Domyos gewicht schijven. Deze waren met afgeronde hoeken. Nu heb ik nog wat meer schijven gekocht van 2kg. Deze zijn nu een nieuw model. Het metaal bladert af en tijdens het uitvoeren van decline flys tikte ik ze zachtjes tegen elkaar en kreeg ik een stuk metaal in mijn oog. Dit stukje was zeer dun als een stukje papier en geraakte volledig achter mijn ooglid. Had er niemand aanwezig geweest om het meteen te verwijderen met het juiste materiaal kon ik veel schade opgelopen hebben aan het oog. Ik ben dan ook zeer ontevreden over de kwaliteit. Met de oude Domyos gewichten heb ik nooit geen problemen gehad. Maar de kwaliteit van deze zijn echt ondermaats.

    Antwoord van het merk :

    Geachte, Alvast bedankt voor de feedback en mijn excuses dat deze ongemak voor je hebben veroorzaakt. Dit mag alvast niet de bedoeling zijn. Als je wil mag je deze gewichten zeker terug brengen naar de winkel en dan heb je volgende keuzes: of je krijgt je geld terug. of je neemt nieuwe mee, maar ik stel dan voor om ook deze eerst even te testen in de winkel. Ik laat dit zeker ook weten aan de product verantwoordelijke zodat ze dit even kunnen nakijken op kwaliteit. Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

    Bjorn find this answer useful

  • Man
    20-29
    04 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Verschillende maten

    Tip: neem je eigen halter mee als je die al hebt. Ik heb 2 schijven gekocht van 5kg + barbell. Die doet het verder prima. Ik wilde de gewichten echter ook gebruiken voor mijn eigen dumbells. Gek genoeg past de ene schijf van 5kg daar wel op en de andere niet. Ik denk dat ik de tweede maar omruil voor eentje die wel past. Wel zeer vreemd dat er dus verschil zit in de maten.

  • Man
    30-39
    03 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Nogal zwaar
    aerodynamisch komt hard aan als je even niet oplet

    Heb deze frisbee gekocht maar hij valt nogal zwaar uit. Mijn neefje lette even niet op en het heeft toch een bezoek aan de spoed gekost. Wees voorzichtig bij het spelen.

  • Vrouw
    50-59
    16 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    schijven
    de prijs en het materiaal

    deze 2 schijven waren voor mijn zoon zodat hij zijn oefeningen zwaarder kan maken. hij is er erg blij mee.

  • Man
    40-49
    10 February 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Te licht
    Op voorraad Geen 10kg, heel dunne verf

    Heb er gisteren 2 Domyos schijven gekocht van 10kg maar ze wegen in feite 9.5 en 9.2 kg. Mijn oude Decathlon schijven wegen 9.8 en 9.9kg. De verf van Domyos is ook veel te dun, is geen kwaliteit meer

  • 31 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Looking good

    Wat moet je zeggen? Ik ben er tevreden over een ik hou wel een beetje van dat old school gym geluid thuis. Doet me denken aan de goeie oude tijd. Alleen het mag van mij wel iets goedkoper.

  • Man
    20-29
    20 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    best

    alles ok

  • Man
    60 of ouder
    16 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed produkt
    Ruime keuze in gewichten en halters

    Domyos heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ik gebruik het al jaren en ben er erg tevreden over. Je kunt voor weinig geld een home gym samenstellen. En het gamma blijft ook compatibel zodat je later nog altijd gewicht kunt bijkopen.

NAAR BOVEN