Gietijzeren schijf 28 mm
Vanaf
0,90 €*

Reviews on

Gietijzeren schijf 28 mm

4.3 / 5 14 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    04 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Verschillende maten

    Tip: neem je eigen halter mee als je die al hebt. Ik heb 2 schijven gekocht van 5kg + barbell. Die doet het verder prima. Ik wilde de gewichten echter ook gebruiken voor mijn eigen dumbells. Gek genoeg past de ene schijf van 5kg daar wel op en de andere niet. Ik denk dat ik de tweede maar omruil voor eentje die wel past. Wel zeer vreemd dat er dus verschil zit in de maten.

  • Man
    30-39
    03 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Nogal zwaar
    aerodynamisch komt hard aan als je even niet oplet

    Heb deze frisbee gekocht maar hij valt nogal zwaar uit. Mijn neefje lette even niet op en het heeft toch een bezoek aan de spoed gekost. Wees voorzichtig bij het spelen.

  • Vrouw
    50-59
    16 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    schijven
    de prijs en het materiaal

    deze 2 schijven waren voor mijn zoon zodat hij zijn oefeningen zwaarder kan maken. hij is er erg blij mee.

  • Man
    40-49
    10 February 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Te licht
    Op voorraad Geen 10kg, heel dunne verf

    Heb er gisteren 2 Domyos schijven gekocht van 10kg maar ze wegen in feite 9.5 en 9.2 kg. Mijn oude Decathlon schijven wegen 9.8 en 9.9kg. De verf van Domyos is ook veel te dun, is geen kwaliteit meer

  • 31 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Looking good

    Wat moet je zeggen? Ik ben er tevreden over een ik hou wel een beetje van dat old school gym geluid thuis. Doet me denken aan de goeie oude tijd. Alleen het mag van mij wel iets goedkoper.

  • Man
    20-29
    20 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    best

    alles ok

  • Man
    60 of ouder
    16 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed produkt
    Ruime keuze in gewichten en halters

    Domyos heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ik gebruik het al jaren en ben er erg tevreden over. Je kunt voor weinig geld een home gym samenstellen. En het gamma blijft ook compatibel zodat je later nog altijd gewicht kunt bijkopen.

  • Man
    20-29
    07 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super content van de gewichten!
    Simpel, niet te duur Geen stevige zakken

    Het naar de auto krijgen van de schijven was verschrikkelijk, probeer maar eens met 30kg aan losse schijven tot aan de auto te geraken :) stevige zakken zouden handig geweest zijn! Dus als je er gaat halen, neem best iets mee om ze in te steken :)

  • Man
    40-49
    01 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    snel en goede prijs
    niet te duur; kwaliteit is prima en zeer snelle be niets

    ga zo door!

  • Man
    40-49
    05 January 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ik ben toch overgestapt op rubber
    Goedkoper dan rubber Side effects schade aan vloer en houde varrs

    Prijs kwaliteit is oké maar persoonlijk oogt de rubber variant beter en is vriendelijker voor vloer en apparatuur.
    Ook voor de omgeving zijn de rubber schijven rustiger aan het oor.
    Aanbevelen is voor de liefhebber.

NAAR BOVEN