Fleece yoga sweater Cocoon voor dames grijs

Ref.
8366670
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Ideaal voor de opwarming en voor de relaxatie aan het eind van de yogasessie (savasana). Deze sweater in dikke fleece is warm en zacht en geeft je een behaaglijk gevoel voor en na de yoga.
22,99 €*
Warmte
De dikke en lichte fleece, met een hoge dichtheid, houdt het lichaam warm.
Zachtheid
Lekker zacht fleece aan de binnen- en buitenkant van de sweater.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 69.0% Polyester, Hoofdstof : 28.0% Katoen, Hoofdstof : 3.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
rustige yoga (Hatha, Nidra, restorative ...).
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
De manier waarop je je kledij onderhoudt, heeft een grote impact op het milieu. Was je kleren zonder voorwasprogramma. En door te wassen op 30° in plaats van op 40° kun je tot 37% energie besparen! Kies ook altijd voor milieuvriendelijke wasmiddelen in een gerecycleerde verpakking.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledinggamma is ontworpen om je het nodige comfort te geven. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
De gunstige effecten van de relaxatie
Yoga wordt vaak afgesloten met een relaxatiefase. In dit moment van complete loslating kan het lichaam de oefeningen verwerken. Deze fase verloopt in stilte of onder begeleiding van een stem, in liggende positie (savasana) en met een langzame, diepe ademhaling. Ze zorgt voor een ervaring van welzijn tot in het diepst van je ziel, een gevoel dat zijn doorwerking zal hebben op je dagelijks leven en je relaties met anderen. De relaxatie helpt je ook je hoofd leeg te maken en angsten te verminderen.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die je lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  20-29
  14 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Mijn favoriete trui!

  Ik gebruik hem voor Yoga (in het zwart,)maar ook in het dagelijkse leven, hij staat nog best leuk namelijk! Heeerlijke trui met super zachte binnenkant en de buitenkant heeft ook een stevige stof.
  Geen capuchon die tijdens de yoga op je hoofd valt, maar een kraagje die je aan kan snoeren.
  Ik doe hem na het wassen heel eventjes in de droger om de zachte binnenkant te behouden.

NAAR BOVEN