Vanaf
4,99 €*

Reviews on

Fitnesstopje My Top dames donkerroze

4.7 / 5 46 Reacties
45 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    08 February 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi topje

    Heel fijn topje om in te sporten of als onderhemd te gebruiken. Het materiaal is dun, desondanks blijf ik ze aanschaffen omdat ze ook na vele wasbeurten mooi blijven.

  • Vrouw
    40-49
    07 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit perfect
    Mooie pasvorm Geen

    Mooie pasvorm

  • Vrouw
    20-29
    15 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima top
    Zit comfortabel, lang model Nvt

    Zit erg goed, en is een lang model zodat het ook bij een lange torso goed past.

  • 20 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Andere kleur

    Perfecte top, lekker dun. alleen lichtblauw is anders van kleur in het echt. Een beetje mint/groen achtig

  • Vrouw
    30-39
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kleur geeft af!
    Fijn materiaal Kleur geeft af in wasmachine, hierdoor veel schade

    Kleur mag niet zo snel afgeven in de was! Alles is geel geworden na t wassen!

    Antwoord van het merk :

    Beste Marijke,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de MyTop van Domyos.
    Wat vervelend om te lezen dat het topje zo heeft afgegeven in de was. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.
    Wij raden altijd aan om artikelen eerst los te wassen of met donkere producten, om er zeker van te zijn dat het overige wasgoed niet beinvloed wordt.
    Graag zou ik een foto ontvangen van het overige wasgoed, zodat ik dit aan Domyos door kan geven, zodat we er zeker van zijn, dan dit nooit meer voor zal komen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    22 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekker licht

    Ik draag m onder mijn shirt tijdens de handbal en het is een heerlijk shirt! Je voelt haast niet dat je m aan hebt en hij droogt snel

  • Vrouw
    30-39
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    prijs/kwaliteit geen

    prijs kwaliteit is top, zeer zachte stof, absorbeert het zweet goed. Ik ben van plan nog wat andere kleurtjes te kopen

  • Vrouw
    20-29
    07 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn
    gewoon fijn! geen

    zit lekker, prima top en een geweldige prijs!

  • Vrouw
    30-39
    28 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos topje
    aangename stof geen

    Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ik gebruik het om te gaan joggen.

  • Vrouw
    20-29
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    sportkleding ofzo
    het zit lekker en het is goed geen teleurstellende dingen

    niks

NAAR BOVEN