Fitnessschoenen Energy 900 voor dames blauw/turquoise

Ref.
8365849
Users reviews
4.8 / 5 5 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Presteer beter dankzij de veerkracht. De fitnessschoenen Energy 900 voor dames is uitgerust met een speciale zool voor een uitstekende, vlotte afzet zodat je snel van richting kunt veranderen.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

39,99 €*
Flexibiliteit
Inkepingen aan de voorvoet voor een buigzamere schoen in alle richtingen.
Positiebehoud product
Verstevigingen en verstelbare riempjes, ideaal bij snel wisselen van steunvoet.
Schokdemping
Tussenzool voor meer schokdemping bij herhaaldelijk neerkomen.
Afzet
De zool biedt een betere afzet om snel van richting te veranderen.

DE KENMERKEN

Maten
van 36 tot 42
Kleuren
verkrijgbaar in 2 kleuren
Gewicht
210 gram in maat 39
Samenstelling
Buitenkant van : 60.0% Polyester, Buitenkant van : 40.0% Polyurethaan Zool van : 70.0% Rubber, Zool van : 30.0% EVA Binnenkant van : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
fitness.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom fitnessschoenen?
De basisbewegingen bij fitness zoals squats, lunges, draaien, push-ups of skater slides zijn anders dan die bij andere sporten en vragen om aangepaste schoenen. Daarom ontwikkelen wij onze schoenen op basis van die bewegingen en volgens de intensiteit waarmee je sport. Om het risico op blessures te beperken, raden we je aan schoenen te dragen die voldoen aan je specifieke noden en dus buigzaam zijn, een goede ondersteuning en een geschikte schokdemping bieden.
Buigzaamheid in alle richtingen
Waarom is dit belangrijk? De buigzaamheid van de schoenen in meerdere richtingen houdt in dat je je energie en de drukpunten van je voet op de grond vlot kunt verplaatsen in een andere richting.
Ondersteuning aan de voorvoet
Waarom is dit belangrijk? De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te behouden wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen.
Schokdemping
Waarom is dit belangrijk? Optimale demping is belangrijk om je lichaam te beschermen tegen de herhaaldelijke schokken en zorgt voor de nodige steun bij de afzet voor een vlottere aaneenschakeling van je bewegingen.
Grip en rotatiezone
Dit model biedt een goede grip om vlot en snel van richting te veranderen, terwijl de rotatiezone net minder hecht, zodat je gemakkelijker kunt draaien of roteren zonder je gewrichten te belasten. Het is dus van essentieel belang om een goed evenwicht te vinden tussen die twee behoeften. Door een combinatie van sensoriële, mechanische en biomechanische tests zijn we erin geslaagd de juiste mate van grip te bepalen en ook de afzetzone die wordt gebruikt om te draaien.
Hoe wordt dit bewezen? Producttest
In onze labs analyseren onze onderzoekers de bewegingen met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar aangezien de ultieme test nog steeds in gebruik zelf is, testen we onze artikelen eveneens in fitnesszalen, waar ze zullen worden gedragen. Dankzij al die tests kunnen we technische en betaalbare artikelen aanbieden, met één doel voor ogen: zorgen dat jij kunt sporten in de beste omstandigheden.
Non-marking
De zool is speciaal ontworpen om geen zwarte strepen af te geven op de vloer.
4.8 / 5 5 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  06 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Fitnessschoenen Energy 900
  De schoen zit zeer stevig Wat meer demping in de zool

  In oktober ben ik begonnen met twee keer in de week fitnessen, een groepsles en een middag cardio. In het begin gebruikte ik hardloopschoenen voor het fitnessen, hierdoor kreeg ik last van knieblessures.

  Door de fitnessschoenen Energy 900 kan ik twee keer in de week fitnessen zonder last te krijgen van mijn blessures. Ik zou ze daarom ook zeker aanraden.

 • Vrouw
  20-29
  20 December 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  domyos fitness schoen
  geen zwarte strepen op vloer, comfortabel, mooi -

  Deze schoen heeft een mooie uitstraling, is vrouwelijk, comfortabel, geen irriterende "tong" maar net een soepel zacht stukje aan de wreef, je kan ermee gaan lopen/joggen, laat geen zwarte strepen na op de vloer,...

 • Vrouw
  20-29
  25 November 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Fitness schoenen Domyos
  Heel goede demping, mooie schoen -

  -

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Verkoper/Hasselt
  Vrouw
  20-29
  25 November 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Schoenen Domyos
  flexibel, dynamisch, goede schokdemping!

  De schoenen geven een optimale ondersteuning aan de voet bij het uitvoeren van oefeningen. Daarnaast zijn deze schoenen heel flexibel en buigzaam, wat zeer belangrijk is bij het uitvoeren van fitnessoefeningen.

NAAR BOVEN