Fitnessschoenen Energy 500 voor dames blauw

Ref.
8365847
Pluspunt van het artikel
De fitnessschoen Energy 500 voor dames heeft een pocket aan de voorvoet voor een aangepaste ondersteuning en verstevigingen die je voet bij de vele uiteenlopende bewegingen op zijn plaats houden.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

29,99 €*
Flexibiliteit
Zeshoekig concept voor ondersteuning van de voetas en vlotte rotaties.
Positiebehoud product
Pocket aan de voorvoet en extra verstevigingen voor een goede ondersteuning.
Schokdemping
EVA-zool voor een doeltreffende schokdemping tijdens de crosstraining.

DE KENMERKEN

Maten
36 tot 42
Kleuren
verkrijgbaar in 3 kleuren
Gewicht
210 gram in maat 39
Samenstelling
Buitenkant van : 70.0% Polyester, Buitenkant van : 30.0% Polyurethaan Zool van : 60.0% EVA, Zool van : 40.0% Rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
fitness.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom fitnessschoenen?
De basisbewegingen bij fitness zoals squats, lunges, draaien, push-ups of skater slides zijn anders dan die bij andere sporten en vragen om aangepaste schoenen. Daarom ontwikkelen wij onze schoenen op basis van die bewegingen en volgens de intensiteit waarmee je sport. Om het risico op blessures te beperken, raden we je aan schoenen te dragen die voldoen aan je specifieke noden en dus buigzaam zijn, een goede ondersteuning en een geschikte schokdemping bieden.
Buigzaamheid in alle richtingen
Waarom is dit belangrijk? De buigzaamheid van de schoenen in meerdere richtingen houdt in dat je je energie en de drukpunten van je voet op de grond vlot kunt verplaatsen in een andere richting.
Ondersteuning aan de voorvoet
Waarom is dit belangrijk? De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te behouden wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen.
Schokdemping
Waarom is dit belangrijk? Optimale demping is belangrijk om je lichaam te beschermen tegen de herhaaldelijke schokken en zorgt voor de nodige steun bij de afzet voor een vlottere aaneenschakeling van je bewegingen.
Grip en rotatiezone
Dit model biedt een goede grip om vlot en snel van richting te veranderen, terwijl de rotatiezone net minder hecht, zodat je gemakkelijker kunt draaien of roteren zonder je gewrichten te belasten. Het is dus van essentieel belang om een goed evenwicht te vinden tussen die twee behoeften. Door een combinatie van sensoriële, mechanische en biomechanische tests zijn we erin geslaagd de juiste mate van grip te bepalen en ook de afzetzone die wordt gebruikt om te draaien.
Hoe wordt dit bewezen? Producttest
In onze labs analyseren onze onderzoekers de bewegingen met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar aangezien de ultieme test nog steeds in gebruik zelf is, testen we onze artikelen eveneens in fitnesszalen, waar ze zullen worden gedragen. Dankzij al die tests kunnen we technische en betaalbare artikelen aanbieden, met één doel voor ogen: zorgen dat jij kunt sporten in de beste omstandigheden.
Non-marking
De zool is speciaal ontworpen om geen zwarte strepen af te geven op de vloer.
NAAR BOVEN