Fitnessschoenen dames 360 Breathe paars/roze
24,99 €*

Reviews on

Fitnessschoenen dames 360 Breathe paars/roze

4.3 / 5 14 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    03 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    58
    45 5

    is goed schoenen

  • Vrouw
    50-59
    31 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijn zittende schoenen
    zitten super lekker en zijn zeer beweeglijk geen

    hele fijne binnen schoenen

  • Vrouw
    20-29
    16 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Lichte sportschoen
    Goede ventiatie wennen aan de spoelheid

    Een lichte sportschoen met veel ventilatie waardoor het zweet goed afgevoerd kan worden. In het begin was de schoen even wennen, vooral omdat ik dichte, stugge schoen gewend was. Makkelijke schoen met goede grip aan de onderkant voor het uitvoeren van squats, lunges en de hover.

  • Vrouw
    20-29
    12 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed product

    + goede veerkracht
    + zeer licht
    + goede prijs - kwaliteit
    - absorbeert zweet niet zo goed aan bovenkant voet (maar geen zweetgeur!).
    - minder geschikt voor brede voeten

  • Vrouw
    40-49
    09 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fitnesschoenen
    goede schoenen tegen goede prijs geen

    prijs- kwaliteitverhouding uitstekend

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    20 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne (binnen) schoenen
    Licht, makkelijk aan te trekken, goede kwaliteit Vervormd een beetje

    De zijkanten zijn zacht en daardoor vervormt de schoen een beetje met lopen. Verder prima (binnen)schoenen! Zitten erg fijn.

  • Vrouw
    20-29
    13 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Een goede Fitness schoen!
    Lichte en soepele schoen Te weinig demping

    Omdat ik zelf les geef heb ik de schoen bij veel groepslessen getest. In mijn ogen is de schoen ideal voor krachttraining en groepslessen waarbij gedanst wordt. Daar komen de positieve punten goed tot zijn recht omdat de lichte en soepele schoen het bewegen makkelijker maakt.

    Voor groepslessen als Aerobics en/of andere groepslessen waar veel bij gesprongen wordt was de schoen voor mij iets minder geschikt. Dit omdat ik erg zwakke enkels heb. Bij deze lessen was de schoen iets te soepel en miste ik een beetje stevigheid. Daarnaast mag de demping iets meer zijn voor dit soort lessen.

    Ik beveel het product zeker aan. Voor krachttraining of groepslessen waar gedanst wordt en/of niet teveel wordt gesprongen is de schoen perfect. Heb je geen zwakke enkels dan is de demping zeker voldoende om continu te blijven springen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    02 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Beter dan verwacht
    De schoenen zijn light

    Ik vind de schoenen en lekker zitten. Ik had eerst verwacht dat ze minder slecht waren
    Maar ik sport er echt altiid op.
    De schoenen zijn zo light dat je niet je schoenen nog eens mee moet slepen als je loopt.

  • Vrouw
    40-49
    25 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super om te fitnessen
    zeer licht geen !

    Doordat ze nogal goedkoop zijn, had ik mijn twijfels maar ze zijn echt super om te dragen voor een workout. Ik gebruik tot 6 keer per week voor workouts van 30 à 45min ; geen zweetvoeten, geen verhitte voeten, ze zijn gewoon zalig om te dragen vooral ook omdat ze zo licht zijn.

  • 25 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Uitglijden

    Glijden deze schoenen uit in een zaal waar je bijvoorbeeld groepsles en net zoals bodypump of step doet , glijden de schoenen uit of niet

NAAR BOVEN