Fitnessmat Essential
2,49 €*

Reviews on

Fitnessmat Essential

3.7 / 5 15 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    01 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lichte en makkelijke mat
    Licht en compact

    Om zoek naar een mat waarop de dochter haar turnoefeningen kon doen, kwamen we bij Dit product uit. Zij is er zeer tevreden van en de mat wordt op dagelijkse basis gebruikt.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    04 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fitnismat Joyce
    goed stevig komen snel blijvende putten in

    ik ben erg tevreden over de bestelling

  • Vrouw
    30-39
    01 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect voor yoga
    Zeer licht materiaal Weegt heel weinig

    Om je (yoga) oefeningen (thuis) te doen een prima matje.
    Mooie kleur.
    Ook voor outdoor te gebruiken, maar zou kunnen wegwaaien als je niet op het matje blijft zitten / staan/ liggen.
    Super licht materiaal, makkelijk mee te nemen.
    Prijs / kwaliteit is realistisch.

  • Vrouw
    30-39
    01 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima matje voor yoga
    Zeer licht materiaal Weegt heel weinig

    Om je (yoga) oefeningen (thuis) te doen een prima matje.
    Prima lengte.
    Mooie kleur.
    Ook voor outdoor te gebruiken, maar zou kunnen wegwaaien als je niet op het matje blijft zitten / staan/ liggen.
    Super licht materiaal, makkelijk mee te nemen.
    Prijs / kwaliteit is realistisch.

  • Vrouw
    27 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg smalle mat

    De mat is veel smaller dan gedacht, dikte is ok.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    De fitnessmat essentiel is het basis matje met een breedte van 50cm en is inderdaad smaller tov de andere matjes. Bijvoorbeeld fitnessmat club Domyos heeft een breedte van 65cm. En zal misschien eerder voldoen aan je verwachtingen.
    Weet dat als je niet tevreden bent van je product, dit steeds met je kasticket mag omgeruild worden in de winkels. Je kan dan een ander product kiezen of je geld terug krijgen.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    25 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    49
    49 2

    HET IS EEN GOEI MATJE

  • Vrouw
    60 of ouder
    31 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportmatje
    Licht en goedkoop Geen

    Ik had er meteen twee moeten kopen! Door structuur en lichtgewicht is het matje handig mee te nemen en daardoor ook voor andere zaken inzetbaar, denk aan een ondergrondje voor strand en terras.

  • Man
    Jonger dan 20
    16 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Het zit erg lekker en is goed te gebruiken
    Makkelijk te snijden, niet te warm Dichtheid van foam is laag

    Ik heb de foam mat gebruikt voor het makken van een cosplay pak, het zit erg lekker en is goed te snijden. de dichtheid van het foam is echter niet heel hoog waardoor het wel belangrijk is om het eerst met een heat gun te verwarmen, grof te schuren, weer te verwarmen, fijn te schuren en weer te verwarmen voordat je het pak gaat maken. verwarmen als het in elkaar staat kun je beter niet doen om naden die open gaan staan te voorkomen

  • Man
    50-59
    28 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    review fitnessmat
    goed en goedkoop geen

    Op zoek naar een 20-tal fitness matten voor de warmingup bij onze korfbalvereniging, kwamen we uit bij dit product. Het is goed en goedkoop, dus prijs/kwaliteitsverhouding is een10!

  • Man
    30-39
    01 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fitness matt
    comfort van mat valt niet tegen (qua dikte) Op een gladde vloer blijft de mat schuiven

    goede prijs/kwalteit

NAAR BOVEN