Fitnesslegging Shape+ voor dames grijs en paars

Ref.
8366349
Pluspunt van het artikel
Deze legging heeft een brede tailleband met plattebuikeffect, speciaal ontworpen om jou er beter uit te doen zien. Optimaal comfort tijdens het fitnessen.
24,99 €19,99 €*
Prijs geldig van 06/01/2017 tot einde voorraad
Effect van een platte buik
Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, 10.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, 24.0% Elastaan Inzetstuk : 67.0% Polyamide, 33.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
lichte tot zware fitness (figuur- en krachtraining).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De Feel Beautiful collectie
De Feel Beautiful collectie werd ontworpen zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in haar sportoutfit. Ze zijn flatterend voor je figuur, zodat je met vertrouwen kan fitnessen. De modellen worden getest in gebruik zodat wij fitnesskleding kunnen bieden die zo goed mogelijk beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten.
Tailleband met plattebuikeffect
De brede brand en de twee verstevigende materialen zorgen voor een mooie taille. Ze corrigeren je buik en zorgen ervoor dat je je slanker voelt.
NAAR BOVEN