Fitnesslegging Shape Booster met cellulite vermindering voor dames zwart

Ref.
8366111
Users reviews
3 / 5 1 Reactie
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Exclusief en innovatief artikel voor dames die cellulite willen verminderen door te sporten! De legging SHAPE BOOSTER verbetert de kwaliteit van de huid en maakt ze steviger en gladder.
39,99 €*
Vermindert cellulitis
Helpt sinaasappelhuid op de billen te verminderen.
Versterking
De plaatselijke werking verstrakt de huid van dijen en billen.
Effect van een platte buik
Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.
Verstevigend
Laat je heupen slanker lijken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 81.0% Polyamide, Hoofdstof : 19.0% Elastaan Tweede voering : 76.0% Polyamide, Tweede voering : 24.0% Elastaan Inzetstuk : 67.0% Polyamide, Inzetstuk : 33.0% Elastaan laag : 100.0% silicone
Tests
De legging SHAPE BOOSTER werd onderworpen aan een reeks wastests om te garanderen dat hij lang meegaat (krimpt niet, de kleuren blijven mooi, de patches komen niet los, ...). De masserende oplossing op basis van silicone werd onderworpen aan toxicologische tests om te garanderen dat er geen gevaar is voor huidvergiftiging ondanks het directe contact.
Ontworpen voor
fitness (figuurtraining en spierversterking) met lage tot hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet langer dan één uur per dag gebruiken Verplicht één maak kleiner kiezen dan de maat die u normaal heeft bij Decathlon

Bijkomende informatie

Belangrijke informatie
Om te garanderen dat je comfortabel kunt fitnessen, moet je verplicht een maat kleiner dan je gebruikelijke maat kiezen. De kuitbroek moet heel goed aansluiten. De patches moeten immers goed tegen de huid aandrukken zodat ze niet verschuiven en doeltreffend kunnen werken. De basis van de driehoekige patch komt onder de bil en de punt van de driehoek mag niet voorbij de knieholte komen.
Innovatie
Dit is een exclusief concept! De eerste sportkuitbroek die de effecten van sport op de huid versterkt. Helpt om cellulite te verminderen en de huid strakker te maken. Geen chemische stoffen, bestand tegen wassen in tegenstelling tot oplossingen met microcapsules. Het enige wat je moet beloven: anderhalf uur per week aan sport doen! Je ideale partner om je figuur te verfraaien door resultaten die bewezen zijn door een extern lab.
Technologie: patches in silicone.
De patches met "noppen" masseren de huid met de knijp-en-rol techniek terwijl je beweegt. In combinatie met het sporten zorgt die massage ervoor dat vetophopingen worden afgebroken.
Vermindering van cellulite
Wanneer de legging SHAPE BOOSTER wordt gedragen gedurende 2 fitness sessies van 45 min. (in totaal 1,5 uur activiteit per week) en dat 84 dagen lang, is het volume van de cellulite met 17% afgenomen in een vergelijkende test waarbij het concept wel en niet werd gebruikt voor de billen. De test werd uitgevoerd op 22 testpersonen, in het kader van een studie per lichaamshelft (een been met "patch"-technologie en een been zonder).
Een strakkere huid
Het dragen van de legging SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) leidde ertoe dat vanaf de 42e dag de huid van de dijen zichtbaar steviger werd. Dit effect bleef behouden tot de 84e dag. Na 84 dagen was de huid van dijen en billen 12% strakker.
Tailleband met plattebuikeffect
De hoge band zorgt voor een slanke taille dankzij een combinatie van 2 figuurvormende stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.
Tip van de productmanager
Voor een nog zachtere huid breng je na het sporten in de SHAPE BOOSTER een vochtinbrengende crème aan.
Aanbevelingen bij het aantrekken
Het aantrekken van de legging SHAPE BOOSTER vergt iets meer aandacht dan het aantrekken van een gewone legging. Voor meer doeltreffendheid moet de legging immers goed figuurvormend zijn. Wanneer je hem aan hebt, moeten de patches op de juiste plaatsen op billen en dijen zitten voor optimaal comfort tijdens het sporten.
 • Vrouw
  30-39
  02 January 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  shape legging
  stevige/hoge broek, platte buik effect, ademend maat kleiner is te strak/ veel last van irritatie

  pak geen kleinere maat

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Decathlon
  Vrouw
  20-29
  06 October 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  shapebooster
  past heel mooi aan en zit zeer goed!

  Je ziet niet meteen resultaat maar hij laat je figuur er wel mooi in uitkomen!

NAAR BOVEN