Fitnesslegging Salto voor dames, zwart
4,99 €*

Reviews on

Fitnesslegging Salto voor dames, zwart

4.2 / 5 13 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    23 August 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel, maar mindere kwaliteit
    comfortabel gescheurd

    Ik was steeds zeer tevreden over deze legging, maar is nu gescheurd aan de binnenzijde waar de elastiek zit. Zeer jammer!

  • Vrouw
    20-29
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Sportlegging
    Zit lekker em blijft mooi

    Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Vrouw
    20-29
    23 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn aankoop
    De pasvorm Schijntdoor

    Hele mooie pasvorm alleen heel jammer dat je niet kan bukken of iets want het schijnt door en moet daar door tijdens t sporten een legging aan onder de sportlegging dus da vind ik heel erg jammer voor dat geld!! Dus ben niet heel erg tevreden!!

    Antwoord van het merk :

    Beste Thessa,
    Bedankt voor je review over fitness legging salto.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet en doorschijnt.
    Als we je kunnen helpen bij het uitkiezen van een model waar je je prettiger in voelt hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    17 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima kwaliteit
    Goedkoop en toch duurzaam, zit super geen

    normaal zou ik een xl moeten hebben maar omdat de rekker daarbij veel te los zit, koop ik een large, dat lukt net in de benen (zonder dat het te hard spant) en de rekker daarvan zit net goed. De xl vind ik dus meer een xxl+
    Verder geen opmerkingen, is prima product

  • Vrouw
    20-29
    09 February 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne legging
    zacht, goedkoop labels

    Fijne leggings voor een zacht prijsje. Mijn eerste begaf het na 2 jaar intensief gebruik, dus heb er nu meteen 2 besteld. De stof rekt goed mee en blijft goed na vaak wassen.

  • Vrouw
    20-29
    20 January 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs kwaliteit
    Prijs, helemaal niet duur Kwaliteit, begint na 2 keer wassen al te pluizen

    Leuke broek, maar pluist snel

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    02 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    De legging zit fantastisch

    Zeer goede prijs kwaliteit

  • Vrouw
    50-59
    10 May 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima artikel
    Prijs/kwaliteit Geen tot nu toe

    Heerlijke broek om in te sporten!

  • Vrouw
    50-59
    30 March 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    betrouwbare vriend
    heerlijk zacht (ook van prijs) doch sterk. geen

    Ik ben erg blij een nieuw exemplaar gevonden te hebben.
    De vorige heb ik na 10 jaar yoga, dansen, roeien, toch moeten vervangen.
    Ik zou het prettig vinden om een iets kortere (3-5 cm) uitvoeringl te vinden.

  • Vrouw
    60 of ouder
    19 February 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    OOK FANTASTISCH VOOR BUITEN MAATJES
    passen goed aan slijtvastheid

    algemeen zeergoed

NAAR BOVEN