Fitnesslegging Fit+ voor dames zwart met print
14,99 €*

Reviews on

Fitnesslegging Fit+ voor dames zwart met print

3.3 / 5 8 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    18 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Mwah
    kwaliteit stof net iets te lage taille

    Voor dames die ervan houden om hun camel toe te laten zien, en hun zwangerschapsbuikje over de rand van de taille te laten bungelen ;)

  • Vrouw
    20-29
    16 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Balen!
    Leuke print. Zat geweldig. Schijnt vreselijk door

    Ik zie mezelf hier geen les in geven. Niet vanwege de print (die vind ik juist briljant) maar omdat hij gigantisch doorschijnt en ik niet echt de behoefte heb iedereen mijn ondergoed te showen. Heel erg jammer, maar deze legging wordt hem niet.

    Antwoord van het merk :

    Beste Samantha,
    Bedankt voor je review over de fitness legging.
    Het is inderdaad een legging van een vrij dunne stof.
    Mocht je advies willen voor een dichtere stof wil ik je aanraden even contact op te nemen met ons fitness team.
    Zei kunnen je verder adviseren.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    05 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fitnesslegging
    Mooie 'kleur' Dunne stof, doorschijnend

    Ik ontving de legging in een maat te klein (kan ook een eigen fout zijn geweest), maar daardoor kreeg ik hem met moeite aan en scheen hij ontzettend door als ik voorover boog. Misschien valt dit mee als hij in de juiste maat is! Maar het heeft zeker ook te maken met de dikte van de stof,

  • Man
    40-49
    10 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fitnesslegging
    de pasvorm wolt snel op tussen de benen

    sterker materiaal vooral voor die prijs

  • Vrouw
    20-29
    31 October 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Vreemde leggin
    Pasvorm Patroon en materiaal

    De pasvorm is prima, het materiaal is meer een echte leggin stof zoals we die onder kleding kennen. Het patroon lijkt in eerste instantie leuk, maar dat gaat over je hele benen, en stopt bij je billen, waardoor alles een patroon heeft en je billen effen zwart zijn. Dit ziet er best vreemd uit.

    Antwoord van het merk :

    Beste Lissy,
    Bedankt voor je review over de fitnesslegging voor dames.
    Wat vervelend dat de legging niet aan je verwachtingen voldoet. We proberen de legging zo duidelijk mogelijk af te beelden op de bijbehorende product foto's.
    De meeste van onze leggings zijn van deze stof gemaakt zijn.
    Mochten er verder nog vragen zijn of mocht je advies willen hoor ik dat ook graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Lissy find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    16 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    "Fitnesslegging Fit+" van het merk DOMYOS
    prijs, maat, model lichte stof

    wat zwaardere stof zou beter zijn

  • 21 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne sportlegging

    Een fijne fitneslegging waarin je je goed kunt bewegen. Ik dans en sport met deze legging. Niet doorschijnend. Een sportlegging met goede kwaliteit prijsverhouding

  • 15 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    hoog draagcomfort geen negatieve elementen

    ideaal voor de Zumba

NAAR BOVEN