Fitnesskuitbroek Shape met plattebuikeffect voor dames zwart

Ref.
8366332
Pluspunt van het artikel
Deze kuitbroek heeft een hoge tailleband met plattebuikeffect waardoor je een stuk slanker oogt. Optimaal comfort tijdens het fitnessen.
16,99 €*
Effect van een platte buik
Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Polyamide, 8.0% Elastaan Voering : 76.0% Polyamide, 24.0% Elastaan Inzetstuk : 67.0% Polyamide, 33.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness (figuurtraining en spierversterking) met lage tot hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De collectie Feel Beautiful
De collectie Feel Beautiful werd ontworpen zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in haar sportoutfit. Alle kledingstukken zijn flatterend voor je figuur, zodat je met vertrouwen kunt fitnessen. De modellen worden getest in gebruik zodat wij fitnesskleding kunnen bieden die zo goed mogelijk beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten.
Tailleband met plattebuikeffect
De hoge band zorgt voor een slanke taille dankzij een combinatie van 2 figuurvormende stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

19,99 €*
3.00 / 5 1 Reactie
  19,99 €*
  5.00 / 5 1 Reactie
   7,99 €*
   3.50 / 5 2 Reacties
    NAAR BOVEN