Fitnesskuitbroek Shape Booster met cellulite vermindering voor dames zwart

Ref.
8366110
Users reviews
1 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Exclusief en innovatief artikel voor dames die cellulite willen verminderen door te sporten! De kuitbroek SHAPE BOOSTER verbetert de kwaliteit van de huid en maakt ze steviger en gladder.
39,99 €*
Vermindert cellulitis
Helpt sinaasappelhuid op de billen te verminderen.
Versterking
De plaatselijke werking verstrakt de huid van dijen en billen.
Effect van een platte buik
Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.
Verstevigend
Laat je heupen slanker lijken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 81.0% Polyamide, Hoofdstof : 19.0% Elastaan Tweede voering : 76.0% Polyamide, Tweede voering : 24.0% Elastaan Inzetstuk : 67.0% Polyamide, Inzetstuk : 33.0% Elastaan laag : 100.0% silicone
Tests
De kuitbroek SHAPE BOOSTER werd onderworpen aan een reeks wastests om te garanderen dat hij lang meegaat (krimpt niet, de kleuren blijven mooi, de patches komen niet los, ...). De masserende oplossing op basis van silicone werd onderworpen aan toxicologische tests om te garanderen dat er geen gevaar is voor huidvergiftiging ondanks het directe contact.
Ontworpen voor
fitness (figuurtraining en spierversterking) met lage tot hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet langer dan één uur per dag gebruiken Verplicht één maak kleiner kiezen dan de maat die u normaal heeft bij Decathlon

Bijkomende informatie

Innovatie
Dit is een exclusief concept! De eerste sportkuitbroek die de effecten van sport op de huid versterkt. Helpt om cellulite te verminderen en de huid strakker te maken. Geen chemische stoffen, bestand tegen wassen in tegenstelling tot oplossingen met microcapsules. Het enige wat je moet beloven: anderhalf uur per week aan sport doen! Je ideale partner om je figuur te verfraaien door resultaten die bewezen zijn door een extern lab.
Technologie: patches in silicone.
De patches met "noppen" masseren de huid met de knijp-en-rol techniek terwijl je beweegt. In combinatie met het sporten zorgt die massage ervoor dat vetophopingen worden afgebroken.
Vermindering van cellulite
Het dragen van deze kuitbroek SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) en dat 84 dagen lang, vermindert het volume van de bobbeltjes met gemiddeld 17% en vermindert de maximumgrootte van de bobbeltjes met 12% in een vergelijking tussen het wel en niet gebruiken van dit concept voor de dijen. De test werd uitgevoerd op 22 testpersonen, in het kader van een studie per lichaamshelft (een been met "patch"-technologie en een been zonder).
Een strakkere huid
Het dragen van de kuitbroek SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) leidde ertoe dat vanaf de 42e dag de huid van de dijen zichtbaar steviger werd. Dit effect bleef behouden tot de 84e dag. Na 84 dagen was de huid van dijen en billen zichtbaar strakker.
Tailleband met plattebuikeffect
De hoge band zorgt voor een slanke taille dankzij een combinatie van 2 figuurvormende stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.
Tip van de productmanager
Voor een nog zachtere huid breng je na het sporten in de SHAPE BOOSTER een vochtinbrengende crème aan.
Aanbevelingen bij het aantrekken
Het aantrekken van de kuitbroek SHAPE BOOSTER vergt iets meer aandacht dan het aantrekken van een gewone kuitbroek. Voor meer doeltreffendheid moet de legging immers goed figuurvormend zijn. Wanneer je hem aan hebt, moeten de patches op de juiste plaatsen op billen en dijen zitten voor optimaal comfort tijdens het sporten.
Hoe verloopt de 3-stappen-werking van deze innovatie?
1. De patch wordt op de huid aangebracht wanneer je de kuitbroek SHAPE BOOSTER aantrekt. 2. De patch masseert de huid dankzij de druk van de stof, de aansluitende pasvorm van het kledingstuk en de bewegingen van je lichaam. De noppen knijpen lichtjes in de huid en werken als een massage. Hierdoor worden vetophopingen "afgebroken". 3. Door het sporten worden de vetophopingen afgevoerd uit het lichaam.

Users reviews

 • Vrouw
  30-39
  05 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Niet voor mensen met korte benen

  Ik kocht deze broek in oktober, maar ze was toen wat te klein. Nu past ze perfect, maar ik ben niet tevreden over deze broek. De 2 rubberen pads die in de broek verwerkt zitten, zitten voor mij op een ambetante plaats. De onderkant van de onderste pad komt recht in mijn knieholte uit. Mocht ik hiermee naar de zumba gaan, dan zou mijn knieholte helemaal open liggen door het schuren. Ik ga dit product dan ook terugsturen.

  Antwoord van het merk :

  geachte,

  Onze excuses dat het product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen en zorgt voor ongemak. Toch bedankt om ons deze feedback te geven. Deze kunnen we immers gebruiken om onze producten nog te blijven verbeteren.
  Zoals je reeds aanhaalt is het geen probleem om het product terug te brengen naar de winkel en je geld terug te krijgen of een andere product te kiezen.

  Sportieve groetjes,
  Tom

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

NAAR BOVEN