Fitnessbroek cardio heren FPA900 zwart

Ref.
8491903
Pluspunt van het artikel
Deze broek is zeer licht en rekbaar dankzij de gebruikte materialen en de thermisch gelijmde naden. De extra platte tailleband met koordje zorgt voor een ongeëvenaard comfort.
Zweetafvoer
Je huid blijft droog, de stof voert de transpiratie doeltreffend af.
Lichtheid
Het materiaal en de thermisch gelijmde naden zorgen voor een lichter product.
Rekbaar
Het rekbare materiaal geeft meer bewegingscomfort.
Ventilatie
De gelaserde microperforaties zorgen voor extra verluchting.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 85.0% Polyester, Hoofdstof : 15.0% Elastaan Koppelplaat : 75.0% Polyamide, Koppelplaat : 25.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een staaltje van technologisch vernuft!
De tailleband is speciaal bestudeerd om zo dun en comfortabel mogelijk te zijn, zodat hij niet in de weg zit tijdens het sporten. Het gebruikte materiaal is ademend, zeer rekbaar en tegelijkertijd erg licht. De gelaserde microperforaties zorgen voor een goede verluchting. De verschillende onderdelen zijn met warmte aan elkaar gemaakt, dus zonder naden, zodat de short nog lichter is en een elegante, sobere en moderne look heeft!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE toegekend zodat je bij een vergelijking van artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) gemakkelijker de artikelen met de beste milieuprestaties herkent. Decathlon past die milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN