Fitnessbeha Confort+ voor dames lichtblauw

Ref.
8365583
Users reviews
3.5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Beha zonder bustenaden of beugels, met ingewerkt schuim en in een lichte stof om te zitten als een tweede huid. Bijzonder geschikt voor de kleine boezem.

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

9,99 €*
Borstondersteuning
Licht: beperkt bewegingen van de borsten* met 17% bij sporten met lage impact.
Rekbaar
Lichte stof met 10% elastaan voor veel bewegingsvrijheid.
Zweetafvoer
Technische stof om droog te blijven tijdens het fitnessen.

DE KENMERKEN

Artikeltype
beha zonder beugels
Padding
inlegpads mogeljk
Model rug
gekruiste bandjes
Samenstelling
Hoofdstof : 87.0% Polyester, Hoofdstof : 13.0% Elastaan Voering : 90.0% Polyester, Voering : 10.0% Elastaan Elastische band : 55.0% Polyamide, Elastische band : 45.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
de fitness, voor activiteiten met lage impact: yoga, stretching, pilates, krachttraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom moet je sportondergoed dragen?
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, afhankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact. Nochtans draagt 59% van de vrouwen bij het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt. Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten:
Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Welke ondersteuning is geschikt voor mijn sport?
Voor elk type sport is er een model met aangepaste ondersteuning: lage impact (yoga, stretching, krachttraining...), gemiddelde impact (fitness dance, cardiotraining) of high impact (step, loopband, trampoline...). Kies de aangepaste ondersteuning voor jouw sport. Draag bijvoorbeeld geen beha voor activiteiten met een hoge impact als dat niet nodig is, om je boezem te beschermen en tegelijk de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk te behouden.
Waarom is deze beha CONFORT+ geschikt voor activiteiten met een lage impact?
Deze beha CONFORT+ LICHTE ONDERSTEUNING* is geschikt voor fitnessactiviteiten met lage impact: yoga, stretching, pilates, krachttraining. Zachte en lichte stof, volledig gevoerd met dun schuim. De op de rug gekruiste bandjes ogen bijzonder vrouwelijk. Zonder beugels en met openingen om eventueel pads in te leggen. * vermindert schokken met 17% t.o.v. een gewone beha* bij activiteiten met een lage impact.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je behamaat te kiezen, meet je je bustewijdte: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Hou het meetlint mooi horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren over het je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Met die maat kun je in de tabel je behamaat vinden.
Ontwerp van het sportondergoed van Domyos
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op wondjes door irritatie).
Hoe wordt het ondergoed van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze sportbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.

Users reviews

3.5 / 5 2 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  30-39
  15 November 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Mooi maar te klein
  Hij is te klein

  Mooi maar te klein helaas

 • Vrouw
  Jonger dan 20
  24 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fitnessbeha
  zit goed & comfortabel geen

  zeer comfortabel

NAAR BOVEN