Fitnessbeha Breathe voor dames roze

Ref.
8365518
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Brede, zachte en comfortabele elastische band. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie beter af te voeren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor optimaal comfort.

10 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

14,99 €9,99 €*
Prijs geldig van 10/01/2017 tot einde voorraad
Borstondersteuning
Gemiddeld: vermindert de beweging van de borsten* met 41% bij gemiddelde impact.
Zweetafvoer
Technische stof om droog te blijven tijdens het fitnessen.
Ventilatie
Zwemmersrug, opengewerkte stof.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, 10.0% Elastaan Voering : 74.0% Polyester, 26.0% Elastaan Elastische band : 44.0% Polyamide, 38.0% Polyester, 18.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
de fitness, voor activiteiten met medium impact: fitness dance, cardiotraining, crosstraining
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom moet je sportondergoed dragen?
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen 3 tot 5 keer hun oorspronkelijk gewicht wegen, ahankelijk van de intensiteit van de inspanning en de impact. Nochtans draagt 59% van de vrouwen bij het sporten een gewone beha die niet voldoende ondersteuning biedt. Een sportbeha beperkt de bewegingen van de borsten en dus ook de impact erop.
Gezonde borsten:
Ongeacht de grootte van je boezem, zullen door de bewegingen de huid en ligamenten uitrekken, en zonder voldoende ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig gaan doorhangen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borst te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.
Welke ondersteuning is geschikt voor mijn sport?
Voor elk type sport is er een model met aangepaste ondersteuning: lage impact (yoga, stretching, krachttraining ...), gemiddelde impact (fitness dance, cardiotraining) of high impact (step, loopband, trampoline...). Kies de aangepaste ondersteuning voor jouw sport. Draag bijvoorbeeld geen beha voor hoge impact activiteiten als dat niet nodig is, om je boezem te beschermen en tegelijk de natuurlijke beweging van de borsten zoveel mogelijk te behouden.
Waarom is deze beha BREATHE geschikt voor medium impact-activiteiten?
Deze sportbeha BREATHE, met GEMIDDELDE ONDERSTEUNING*, is geschikt voor fitnessactiviteiten met gematigde impact (fitness dance, cardiotraining, crosstraining). Door het technisch design kun je deze sportbeha ook zo dragen. Zachte en comfortabele elastische boord. Zwemmersrug met luchtige stof om de transpiratie te reguleren. Zonder beugels en met uitneembare pads voor een optimaal comfort. * vermindert schokken met 41% t.o.v. een gewone beha bij medium impact-activiteiten.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat staat garant voor ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je bustewijdte over je borsten: * Meet je omtrek zonder beha aan. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Houd het meetlint losjes en lees je omtrek af. Aan de hand van die omtrek kun je je juiste behamaat vinden in de matentabel.
Ontwerp van het sportondergoed van Domyos
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op wondjes door irritatie).
Hoe wordt het ondergoed van Domyos getest? *
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3 : gemiddelde ondersteuning 5 : veel ondersteuning *Onze sportbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  30-39
  28 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Maximaal support
  Goede steun Lastig aan te trekken

  Een sport bh die goede steun geeft. Is alleen wat lastig aan te trekken. Maar als het eenmaal goed zit dan is het perfect

NAAR BOVEN