Fitnessbank BM210
149,99 €*

Reviews on

Fitnessbank BM210

2.9 / 5 9 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    26 August 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Dodelijker dan sigaretten
    goed voor lichte gewichten breekt af, slechte kwaliteit

    Ik heb deze bench al 1,5 jaar nu.
    In het begin was ik er heel blij mee, het was makkelijk in gebruik en je kan er goed vooruitgang mee maken. ik train 5dagen per week in split dus ik gebruik alles 1x per week ongeveer. Na 1 jaar was de staaf waar je leg extensions mee doet beginnen slijten, het systeem zit zo slecht in elkaar dat door de wrijving en de slechte kwaliteit van de staaf het gat van de pin er door wrijft en uiteindelijk afbreekt tijdens gebruik. De stang waar je je halterstang op zet kan max 110 kilo dragen zegt hij, omdat ik hem al brak vond gemaakt liet ik ook de stang nooit hier op rusten met gewichten aan. Na 1,5 jaar zie ik de slecht gelaste delen loskomen. Ik gebruik hem niet meer omdat alles gewoon af breekt. Is leuk om te beginnen maar voor zwaardere gewichten moet je zeker degelijk materiaal kopen.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Alvast bedankt voor de feedback over onze bank BM210 en het spijt ons dat deze niet helemaal voldoet aan jouw verwachtingen.
    Gezien de bank nog in garantie is stel ik voor dat je deze kan omruilen in één van onze winkels of je kan ook je geld terug krijgen.
    Indien gewenst kunnen we op de fitness afdeling eens samen bekijken of er een andere bank is die beter kan voldoen aan je verwachtingen of we je op een andere manier kunnen helpen.
    Ik wil je alvast meegeven dat de banken in 2017 wordt herbekeken en dat we je feedback zeker mee zullen nemen.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    Jonger dan 20
    18 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Verschuift

    Toen ik preacher curls wilde doen, bewoog heel het apparaat mee. Zeer instabiel.

    Antwoord van het merk :

    Beste, In de eerste plaats willen we u bedanken voor uw feedback. Spijtig genoeg moeten we vaststellen dat de BM210 niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen. We stellen aan uw feedback zeer veel belang en zullen dit meenemen in de ontwikkeling van ons nieuwe aanbod fitness banken . Deze zal er aankomen in het eerste semester van 2017. Als u wenst kan u uw aankoop steeds terug brengen naar de winkel van uw keuzen en omruilen tegen een andere bank. Dan raad ik u de BM530 aan of u kan ook u aankoop laten terugbetalen. Met sportieve groeten,

    Geoffrey Cassenaer DSP Domyos

    Jasper find this answer useful

  • Man
    Jonger dan 20
    13 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Met geluk nuttig
    Professioneel, stevig Benchstangen te kort opeen, wiebelend kussen

    Ik kocht met goeie moed dit toestel aan, wegens de lage prijs. Ik zocht een preacher curl apparaat, en dit was al 150 euro op zich.

    Vind het systeem van het kussen voor de curls dat inschuift in het achterste van de bench niet al te best, is dit niet getest geweest? Heel vervelend om zwaar te trainen als dit wiebelt.

    De benchstangen staan voor mij net (niet) goed, kom met handen tot tegen de stangen. Denk voor mensen die breder willen benchen dat het echt niet volstaat.

    Tot slot zouden er ook halterstangen mogen zijn voor na de preacher curls op het kussen.

  • Vrouw
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs en kwaliteit zijn top
    Het is een supertoffe winkel om door te lopen Helemaal niets

    Geen

  • Man
    Jonger dan 20
    01 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    niet compleet?

    is het normaal dat bij dit product geen baar en gewicht is bijgelevert?

    Antwoord van het merk :

    Geachte, bij de banken worden er inderdaad geen gewichten en staven geleverd. Dit om de gebruiker zelf de mogelijkheid te laten ifv zijn trainingsdoelen zelf te kiezen welke gewichten en baren er het meest geschikt zijn. We hebben een aantal leuke en interessante gewichtensets die misschien iets voor jou kunnen zijn. Alvast bedankt voor de reactie en ik hoop je hiermee extra geïnformeerd te hebben.

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • 20 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Minder voor zware gewichten

    Goede bank voor basis training met lichte gewichten. Voor bench staan de steunen te kort opelkaar

  • Vrouw
    40-49
    07 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fitnessbank
    super degelijk

    goede kwaliteit voor een lage prijs

  • 02 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    makkelijk opstellen en opbergen van toestel
    je kan er verschillende oef. op trainen armstuk kan niet verzet worden in hoogte (kussen

    zie negatieve uitleg . dit zou men op hoogte moeten kunnen aanpassen aan ieders lichaam . voor de rest zijn wij tevreden van de aankoop.

  • 29 December 2012
    That review has been deposited on this product version
    Eerste miskoop MAAR!!
    Hoogte van de baarhouder. Decline hoek is echt te kein, instabieliteit bank.

    Na een aantal positieve ervaringen gehad te hebben betreffende fitnessapparaten bij decathlon ging ik ook deze keer vol overtuiging aan het werk.
    Ik heb voor deze gekozen omwille van de plaats. Dit toestel neemt echt geen plaats in in dichtgeklapte stand.
    Een aantal persoonlijke opmerkingen waar rekening mee gehouden kan worden bij de aankoop ervan.
    Eerst en vooral is de lengte van het breedte van het bankje zeer kort. Ik ben 1m85 en laten we 't erop houden dat het met heel veel moeite heel

    Antwoord van het merk :

    Beste,
    Bedankt voor uw commentaar.
    Hierbij wat meer uitleg :
    De BM210 werd ontworpen, getest en goedgekeurd door gebruikers tot 1m90. De bank heeft dan ook een breedte van 27cm, wat de gemiddelde breedte is van professionnele toestellen in fitnesszalen.
    Wat de lengte betreft, deze zou voldoende moeten zijn als u de staaf ter hoogte van de oogen plaatst.
    Deze bench werd wel ontworpen om compacte declines 'thuis te kunnen doen.

    Veel sportplezier,

    Charles Emmanuel Nélis
    Web Marketing Manager - Decathlon

NAAR BOVEN