Fitnessbank 530
139,99 €*

Reviews on

Fitnessbank 530

3.6 / 5 14 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    15 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    onstabiel beenoefengedeelte
    goede en voldoende instelpunten comfortabele bank zwakke bevestiging beenoefengedeelte

    voor de rest een prima bank, echter, met mijn 70 kg en 30 kg op die pin voor het beenoefengedeelte zwabberd het hele op en af gedeelte heen en weer, hier moest een stevigere verbinding komen, als jullie dat bij de fabrikant kunnen regelen wil ik dat desnoods persoonlijk om komen ruilen
    vriendelijke groet
    Jan Weber

  • Man
    30-39
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fitnessbankje
    Stevig bankje Zitgedeelte mocht iets vaster staan

    Zitgedeelte mocht iets vaster staan.

  • Man
    20-29
    11 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    4
    4 Niet stevig en ik gebruik al 3weken

    Niet stevig. Geen professionele toestel . Ik heb al 3weken gebruikt tis bijna kapot niet content

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Bedankt om feedback te geven over de bank BA 530. Indien je niet tevreden bent van de bank of ze voldoet niet aan je verwachtingen kan je deze altijd terug binnen brengen in een van onze winkels. We geven je dan je geld terug indien gewenst.

    De bank BA530 is normaal een stevige bank voor thuis gebruiK. Voor professioneel gebruik of gebruik in een fitness is deze echter niet geschikt.
    Ik wil je uitnodigen om ons eventueel nog iets meer feedback te geven wat er voor jou niet goed is aan de bank zodat dit ons kan helpen om de producten verder te ontwikkelen.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    30-39
    30 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima fitnissbank
    Vele opties/mogelijkheden Kleine fabrieksfout in het kussen, niet storend

    Thuisbezorging is onhandig systeem.

  • Man
    40-49
    19 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Buikspiertoestel BA530
    Stevig, goed kwaliteit. Het stukje voor beenoefening lijkt overbodig

    Een leuk, stevig apparaat, naar tevredenheid gebruik ik dit apparaat nu vrij drie weken. Voldoet aan mijn verwachtingen.

    Het stukje voor beenoefening lijkt overbodig vooral als je dit niet gebruikt, geeft het apparaat extra lengte en maakt het moeilijker als je kleine ruimte heeft. Handig was als dit stukje uit het apparaat los gemaakt kon worden.

  • 07 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    good for 185 cm tall man?

    Sorry to make a question but I'd like to know if you are 185cm tall is this bench good /long enough for me?

    Antwoord van het merk :

    Dear Customer,
    Thanks for your question.
    The fitness machine is adjustable. So it is long enough for you.
    If you have any other questions feel free to ask.
    Best Regards,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    v find this answer useful

  • Man
    20-29
    24 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Top toestel
    Handig, zeer stevig en voelt goed aan. Geen hamstring curl mogelijk

    Top toestel. Had een ander toestel op oog maar helaas uitverkocht. Had mijn voorkeur gezien het iets goedkoper was en met een armcurl en padding kwam. Deze daarna gekozen uit een hele reeks gezien het de goedkoopste was en de stevigste met 250kg belastbaarheid wat ik toch nodig heb. Zeer stevig toestel. Teleurstelling toen ik merkte dat hamstring curl niet mogelijk was hoewel ik dit toch aannam gezien de leg extension. Buiten dit top toestel hoewel toch ietwat prijzig.

  • Man
    Jonger dan 20
    23 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed product

    is een goed ding als je serieus wil trainen

  • Man
    50-59
    22 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    BA530
    Doet waarvoor het bedoeld is.

    Goed verstelbare trainingsbank. Makkelijk te monteren.

  • Man
    30-39
    16 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Incompleet
    Sneller levering Incomplete levering

    Afgelopen week dit product in de Decathlonwinkel besteld. Goede verstelmogelijkheden, dus veel mogelijkheden. Gisteren werd hij al bezorgd, mooi snel. Gisteren nog geen tijd om hem in elkaar te zetten, prima klusje voor een regenachtige zondag. Alle onderdelen naar zolder getild, en daar kwam ik tot de conclusie dat de levering niet compleet is. Zowel de handleiding als het bevestigingsmateriaal mist. Grote misser. Voor een bedrag van 140 euro had de inhoud wel wat beter gecontroleerd mogen worden.
    We zijn nog naar de winkel geweest, maar daar laten ze ons nu in de kou staan, we moeten het morgen zelf maar met de klantenservice oplossen. Dit zal ongetwijfeld goed komen, maar nu is er sprake van een valse start. Mocht de zaak compleet zijn dan kom ik vast met een positieve review.

    Antwoord van het merk :

    Beste J. Sikkes,
    Bedankt voor je mail.
    Wat vervelend dat je pakket niet compleet is. Zou je mij kunnen laten weten wat je bestelnummer is en welke materialen er missen?
    Dan ga ik voor je kijken hoe we dit kunnen oplossen.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat ook graag.
    Nog een fijne dag toegewenst.

    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN