Fitness trainingspak Gym'y voor peuters blauw/grijs

Ref.
8365877
Pluspunt van het artikel
Gym'y, het lichte en robuuste trainingspak voor alle kinderen! Zacht binnenin en erg soepel, ideaal voor gym. Erg gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen vaak wassen en snel droog!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
7,99 €5,00 €*
Zweetafvoer
Een synthetische stof die de transpiratie absorbeert en afvoert.
Warmte
Stof die beschermt tegen de koude.
Onderhoudsgemak
Goed bestand tegen vaak wassen en drogen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is peuter- en kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal, onder begeleiding van volwassenen. Kinderen leren allerlei handelingen op die parcours: springen, schommelen, zich afstoten, in evenwicht blijven, klimmen, rollen enz.
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Peuter- en kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat trek ik mijn kind aan voor peuter- en kleutergym?
Comfortabele sportuitrusting die soepel is en aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short, een legging of een broek, en een vestje of trainingspak om op te warmen bij aankomst, in combinatie met gymschoenen of sportschoenen.
NAAR BOVEN