Fitness sweatvest Energy+ voor meisjes marineblauw

Ref.
8367571
Pluspunt van het artikel
Vest in twee materialen: polyester en elastaan, om de transpiratie doeltreffend af te voeren. Verluchtingszones. Geborsteld aan de buitenkant om zachter aan te voelen. Staande kraag. Zakken opzij.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

12,99 €*
Zweetafvoer
Hoog aandeel polyester om de transpiratie af te voeren. Luchtig mesh.
Warmte
Geborstelde stof om het lichaam warm te houden. Staande kraag.
Rekbaar
Stretch stof om gemakkelijker te bewegen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 89.0% Polyester, 11.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness met gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Warm en ademend vest!
Een ideaal vest om je uit te leven, voor, tijdens en na de fitness. Rekbaar om gemakkelijker te bewegen. Luchtig dankzij de tweede stof. Geborsteld aan de buitenkant voor meer zachtheid. Geborsteld aan de binnenkant voor meer warmte. Staande kraag. Zakken opzij.
Het ontwerp van de gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor gymnastiek op school en fitness voor kinderen (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN