Fitness sporttop Energy voor meisjes zwart

Ref.
8350734
Pluspunt van het artikel
Aansluitend sporttopje perfect geschikt voor de fitnessles. Nog luchtiger stof op de rug. Dit sporttopje draag je onder een top of T-shirt of gewoon zo!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

5,00 €*
Zweetafvoer
Absorbeert en reguleert heel doeltreffend de transpiratie.
Droogtijd
Voorkomt dat je het koud krijgt tijdens en na het sporten.
Onderhoudsgemak
Goed bestand tegen vaak wassen en drogen.
Bewegingsvrijheid
Aansluitend model en stof met elastaan voor maximaal comfort.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 89.0% Polyester, Hoofdstof : 11.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness met gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Mijn eerste sportbeha!
Sporttop in een model dat perfect geschikt is voor de fitness! Blote schouders en rug om comfortabeler te bewegen: design met zwemmersrug. Mesh in het rugpand om de transpiratie nog beter af te voeren. De stoffen zijn soepel en zacht zodat ze probleemloos rechtstreeks op de huid te dragen zijn. De snit en het ontwerp zijn zo gekozen dat je dit sporttopje onder een ander kledingstuk kunt dragen maar ook gewoon zo, zonder iets over.
Het ontwerp van de gym- en fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor gymnastiek op school en fitness voor kinderen (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN