Fitness T-shirt met opdruk voor jongens marineblauw

Ref.
8365999
Pluspunt van het artikel
Ademend en licht T-shirt met opdruk, je kind blijft droog tijdens en na het sporten. Heel soepele synthetische stof die verrassend zacht aanvoelt.

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

2,00 €1,99 €*
Prijs geldig van 08/01/2017 tot einde voorraad
Zweetafvoer
Absorbeert en reguleert doeltreffend de transpiratie. Voorkomt afkoeling.
Zachtheid
Van verrassend zacht polyester!
Onderhoudsgemak
Bijzonder snel droog.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness met gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een T-shirt voor het fitnessen, in synthetische stof die bijzonder zacht aanvoelt!
De stof in 100% geborsteld polyester voelt verrassend zacht aan op de huid. Het lijkt wel katoen. Met de voordelen van een synthetische stof: snel droog tijdens en na het dragen. Model met opdruk voor een trendy look.
Het ontwerp van de fitness- en schoolgymkleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor kinderen die regelmatig aan gym op school of fitness doen (rustige gym, stretchen, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN