Vanaf
5,99 €*

Reviews on

Fitness-T-shirt korte mouwen Active regular heren anijsgroen

3.7 / 5 11 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    04 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    miskoop

    in tegenstelling tot de andere bestellingen die ik van het zelfde produkt jaarlijk gedaan heb zijn deze echt niet van de zelfde kwaliteit ondanks dat het dezelfde prijs was,het grootste probleem is dat ze aan de hals te ver open zijn terwijl in de vorige een reksluiting zat.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,
    Voor eerst bedankt voor de feedback over dit product. Alvast mijn excuses dat het product niet meer voldoet aan je verwachtingen.
    Het is geen probleem om de t-shirts terug binnen te brengen en je geld terug te krijgen.
    Eventueel moet je voor de zekerheid in de winkel nog eens kijken of de modellen daar ook hetzelfde zijn voor jou. Dit om zeker te zijn dat jouw t-shirts geen productie fout hadden.

    Sportieve groetjes,
    Tom

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

    Marcel find this answer useful

  • Man
    12 March 2017
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    x

    x

  • Man
    50-59
    18 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Voldoet aan verwachting

    Echt waar voor je geld!

  • Man
    40-49
    22 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt Domo
    Pasvorm, Rek, prijs, ronde boord, simpel

    Als je de goede maat hebt valt het shirt mooi en het zit lekker tijdens het trainen

  • Man
    50-59
    20 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    te snel slecht
    lekkere stof na een keer wassen ging het boordje al pluizen

    geen

    Antwoord van het merk :

    Beste René ,
    Bedankt voor je review over het fitness t-shirt.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen doet en al begint te pluizen.
    Dit is uiteraard niet de bedoeling. Je hebt 2 jaar garantie op al onze artikelen, je kunt hem dus terug brengen in een winkel naar keuze.
    We zullen je feedback meenemen om in de toekomst onze producten te optimaliseren.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T shirt heren
    Blijft goed van vorm en kleur Er zouden meer kleuren van mogen zijn.

    Mooi shirt, jammer dat er niet meer kleuren van zijn.

  • Man
    60 of ouder
    06 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk licht shirt
    Licht en ademend

    Waanzinnig goedkoop

  • Vrouw
    50-59
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fitness t shirt heren
    Neemt vocht op en plakt niet aan het lichaam Geen

    Mooie prijs kwaliteit verhouding en blijft mooi in vorm ook na het wassen.

  • Man
    20-29
    09 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekend product
    Comfortabel Geen

    Uitstekende product voor de lage prijs.

  • Man
    40-49
    20 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goedkoop t shirt maar slechte kwaliteit
    goedkoop slechte kwaliteit , maten zijn klein

    is een goedkoop t schirt ja , maar de kwaliteit is slecht en de maten zijn aan de kleine kant in vergelijking met zelfde maat van andere t schirt

    Antwoord van het merk :

    Beste heer Vanacker

    Allereerst wil ik u bedanken voor uw feedback over de Tshirt Active regular.

    Ik wil er u graag op wijzen dat u altijd uw product kan retourneren of ruilen in uw dichtsbijzijnste Decathlon vestiging, mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop.

    Met vriendelijke groeten

    Katrien De Smet


    Geoffrey Cassenaer DSP Domyos

NAAR BOVEN