Fitness legging Energy voor meisjes zwart

Ref.
8350726
Pluspunt van het artikel
Sluit mooi aan tot onderaan de benen. Een zachte en rekbare stof, om ongeremd te bewegen. Modern design en elastische band.
6,00 €*
Zweetafvoer
Absorbeert en reguleert heel doeltreffend de transpiratie.
Droogtijd
Voorkomt dat je het koud krijgt tijdens en na het sporten.
Onderhoudsgemak
Goed bestand tegen herhaaldelijke was- en droogbeurten.
Bewegingsvrijheid
Aan de stof is wat elastaan toegevoegd, zo kan je vrij bewegen bij elke oefening

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 85.0% Polyester, 15.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness van gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De perfecte legging voor fitness!
Kies zelf de fitnessbroek die jou het best bevalt! Een short, een kuitbroek, een 7/8-legging (tot aan de kuiten) of een lange legging die je benen volledig bedekt. Dit model bedekt volledig de benen. De legging heeft een moderne, elastische tailleband. Een legging noem je ook weleens caleçon of tights.
De ontwikkeling van fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
We ontwerpen onze kleding voor wie regelmatig fitnest (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven daarbij naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN