Fitness kuitbroek+ voor meisjes wit/roze

Ref.
8365973
Pluspunt van het artikel
Dichter geweven stof om elk risico op doorschijnen te vermijden. Komt tot net onder de knieën, voor een uitstekende bewegingsvrijheid. Ook verkrijgbaar in versie met print.
4,00 €2,00 €*
Prijs geldig van 15/01/2017 tot einde voorraad
Zachtheid
Hoofdzakelijk uit katoen: zachtheid gegarandeerd Komt tot net onder de knie
Rekbaar
Aan de stof is wat elastaan toegevoegd, zo kan je vrij bewegen bij elke oefening
Gewicht
Dichter geweven stof, om niet door te schijnen

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Katoen, 8.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness van lage intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Kuitbroek voor fitness met elastaan
Kies afhankelijk van je wensen een short, een kuitbroek of een legging uit hetzelfde gamma Deze modellen zijn zowel in effen als in gemêleerde kleuren verkrijgbaar De producten uit dit assortiment zijn hoofdzakelijk gemaakt uit katoen en bevatten wat elastaan. Zo kan je vrijer bewegen tijdens het fitnessen of tijdens eender welke andere sport. Voor onze +-kledinglijn gebruiken we een wat dichter geweven en zwaardere stof, om doorschijnen te vermijden.
De ontwikkeling van fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
We ontwerpen onze kleding voor wie regelmatig fitnest (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven daarbij naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN