Figuurcorrigerende 7/8-fitnesslegging Shape voor dames zwart

Ref.
8366330
Pluspunt van het artikel
Afslankende 7/8-legging ontworpen met technische stoffen met verschillende elasticiteit voor slanker figuur en in het bijzonder om "zadeltassen" onzichtbaar te maken.
24,99 €*
Effect van een platte buik
Door de hoge boord lijkt de buik platter en de taille smaller.
Verstevigend
Laat je heupen slanker lijken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 80.0% Polyamide, 20.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness (kracht- en figuurtraining) op lage tot hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De collectie Feel Beautiful
De collectie Feel Beautiful werd ontworpen zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in haar sportoutfit. Ze zijn flatterend voor je figuur, zodat je met vertrouwen kan fitnessen. De modellen worden getest in gebruik zodat wij fitnesskleding kunnen bieden die zo goed mogelijk beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten.
Boord met plattebuikeffect
De hoge boord zorgt voor een slanke taille dankzij de 2 elastische stoffen. Ze maakt de buik platter zodat je je slanker voelt.
Technisch inzetstuk voor een corrigerend effect
De stof op de zijkant van de dijen is een "gelamineerde" stof die 2 sterk verstrakkende stoffen combineert. Op die manier worden rondingen op de dijen gladgestreken.
Vrouwelijke stijl
Naden die zorgen voor een mooie welving gecombineerd met een transparant en suggestief inzetstuk onderaan de pijp.
NAAR BOVEN