DOMYOS COMFORT RUN
549,99 €*

Reviews on

Domyos Comfort Run

4.4 / 5 27 Reacties
26 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    15 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima aankoop
    Eenvoudig gebruik, vrij stil. Max 5 u per week, anders vervalt garantie.

    Gemakkelijk te monteren, eenvoudig in gebruik. Vrij weinig geluid (geplaatst op een mat).
    Jammer dat de handleiding vermeldt dat de garantie vervalt als je de loopband meer dan 5 uur per week gebruikt.

  • Man
    50-59
    20 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel veilig , duidelijke display .
    Weinig plaatsinname , weinig geluidslast. géén

    Heb terug goede conditie en voel me goed.

  • Man
    50-59
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg tevreden!
    Het apparaat voldoet aan alle kanten. Nog niet ontdekt.

    We waren bang voor de geluidsoverlast. We hebben een houten vloer en waren bang voor het gebonkt. Maar dit valt heel erg mee. Mede omdat we rubber hebben geplakt onder de poten.

  • Man
    60 of ouder
    05 May 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopband DOMYOS - TC 5
    overwegend tevreden met de TC 5 Bij hogere toeren toch wel wat lawaai.

    Een aantal maanden in gebruik nu. Voor ons een uitstekende oplossing om te bewegen. Vele programma's. Altijd beschikbaar, onafhankelijk van weersomstandigheden.

  • Man
    60 of ouder
    29 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    zeer goed geen

    geen opmerking

  • Vrouw
    40-49
    18 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima toestel voor recreatieve loper
    compact, gemakkelijk te installeren, degelijk verlichting display zou handig zijn

    Dit toestel is prima voor thuisgebruik ! Heel tevreden over mijn aankoop. Ik ben een beginnende jogger en heb reeds een semi professioneel toestel getest maar deze loopband moet zeker niet onderdoen.

  • Man
    30-39
    07 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne loopband
    Makkelijk te bedienen Programma's

    Inmiddels loop ik drie keer per week op de loopband. Hij is makkelijk te bedienen en stond ook zo in elkaar. De ingeprogrammeerde programma's gebruik ik af en toe, maar er is nergens omschreven wat ze precies inhouden. Het geluid van de boxen in het apparaat is slecht, maar dat wist ik vantevoren.

  • Man
    60 of ouder
    07 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopband TC5
    werkt naar tevredenheid maakt wat lawaai

    band dient vanaf de fabriek beter uitgelijnd te zijn

  • 40-49
    02 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    aan te raden
    makkelijk te monteren statische electriciteit

    loopt heel goed ik loop elke dag een uur en niets op aan te merken
    enkel de beloofde bonuspunten namelijk 6800 die aan dat toestel verbonden waren bij aankoop heb ik niet gekregen jammer voor volgende aankoop ga ik nog eens nadenken

  • 25 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    krot

    Ik zet mijn km /h op 0 mmaar blijft bij 1ejm h

    Antwoord van het merk :

    Geachte, Bedankt voor de feedback. We hebben een dienst naa verkoop die je perfect kan helpen met je probleem via www.domyos.be. Je kan immers inderdaad de instellingen zelf aanpassen in km of miles. Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

NAAR BOVEN