Domyos Comfort Run

Ref.
8371087
Users reviews
4.3 / 5 31 Reacties
Pluspunt van het artikel
De Comfort Run staat klaar voor al je indoor wandel- en hardloopsessies tot 16 km/u. Hij wordt geroemd om zijn comfort, zijn eenvoudige montage en zijn gebruiksvriendelijkheid.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

549,99 €*
Veelzijdigheid
Maximale snelheid 16 km/u, gemotoriseerde helling van 0 tot 10%.
Draagcomfort
Afmetingen loopvlak: 45 x 127 cm.
Coaching
16 programma's en 5 indicatoren: tijd, snelheid, afstand, calorieën, bpm.

DE KENMERKEN

Frequentie
regelmatig (5u per week)
Motor
2,25 pk
Max. snelheid
16 km/u
Hellingsgraad
10%
Loopvlak
45 x 127 cm
Samenstelling
Structuur : 80.0% Staal, 20.0% Polystyreen Board : 40.0% Koper, 35.0% Staal, 10.0% Messing, 10.0% Epoxy, 5.0% Aluminium
Ontworpen voor
wandelen of hardlopen om je conditie te onderhouden en je uithoudingsvermogen en spieren te trainen.
Garantie
5 jaar op de constructie, 2 jaar op de motor, onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.

TIPS

Onderhoudstips
Veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel. Controleer geregeld of alle schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid, en kijk de stand en spanning van de loopband na (de procedure staat uitvoerig omschreven in de handleiding). Het wordt ook aangeraden om de loopband geregeld te smeren, om wrijving tussen de band en de plaat eronder te vermijden. Opgelet: gebruik hiervoor alleen een smeermiddel speciaal voor loopbanden (100% silicone).
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Wandelen of hardlopen is de ideale manier om terug in vorm te komen, je conditie te onderhouden, af te slanken of je hart en bloedvaten te versterken. Met een loopband kan je heel gemakkelijk je training in je dagelijks leven opnemen. Weet dat de WHO wie in vorm wil blijven aanraadt om deze activiteit regelmatig en gematigd intensief (lichte transpiratie, je moet nog een gesprek kunnen voeren) uit te voeren: 22 min/dag.
Display
De console van de Comfort Run geeft de belangrijkste functies voor je training weer: duur, afgelegde afstand, geschatte calorieën, huidige snelheid en helling. De loopband is ook voorzien van: - Handpulse, voor een inschatting van je hartslag - Luidsprekers met jackaansluiting (3,5 mm) om meer ritme te geven aan je training - Sneltoetsen voor snelheid en helling, voor eenvoudigere intervaltraining.
Trainingsprogramma's
De Comfort Run beschikt over 16 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's: - 8 programma's "prestaties", intervaltraining - 8 programma's "afvallen", om calorieën te verbranden. Een gedetailleerde beschrijving van deze programma's kun je terugvinden in de handleiding en op domyos.com in de rubriek DNV.
Vermogen motor
Het continu motorvermogen van 2,25 pk is aangepast aan de technische kenmerken van de loopband om een soepel gebruik te garanderen.
Dempingsysteem
Het "Domyos Soft Impact" schokdempingssysteem en de keuze van de plaat zorgen voor soepelheid en verminderen de impact op je gewrichten.
Stil
Het geluid van de Comfort Run is bij een snelheid van 10 km/u en zonder loper gemeten op 68 Db. Wij raden aan om een grondmat van het type "Training Mat" onder de loopband te leggen, om zo het geluid van de trillingen tijdens het trainen te beperken.
Opbergen en bewaren
De Comfort Run is gemakkelijk op te klappen. Door een systeem met vijzels kan je hem eenvoudig en veilig op- en uitklappen en worden impacts op de grond daarbij beperkt. Er zitten twee wieltjes onder de band waarmee je hem als het nodig is gemakkelijk kunt verplaatsen.
Gewicht en afmetingen
Afm. opgevouwen: L 82 x B 81 x H 159 cm Afm. in gebruik: L 168 x B 81 x H 140 cm Gewicht: 67 kg Afmeting verpakking: L 171 x B 74 x H 28 cm Gewicht doos: 75 kg
DNV / assistentie / gebruiksaanwijzing
Raadpleeg onze DNV-rubriek op www.domyos.com voor: - monteren of afstellen van je toestel - het oplossen van een technisch probleem - downloaden van de handleiding van je loopband

Users reviews

4.3 / 5 31 Reacties
27 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  30-39
  14 March 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geen volledige info over deze loopband

  Na 100 minuten hardlopen op 8km per uur slaat hij uit. Ik kreeg in de store in den Haag te horen dat ik er wel tot 12 uur per week op kon trainen als ik rond de 9km per uur liep. Ik kan niet eens een training van 2 uur doen. Ook is de snelheid van de band veel hoger dan de snelheid op een atletiekbaan die ik loop. 9km per uur op de baan is toch echt langzamer dan 9km per uur op de loopband. De max trainingstijd staat ook nergens vermeld in de handleiding of op jullie site

 • Vrouw
  30-39
  23 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Zeer degelijke loopband

  Best met 2 personen in elkaar steken

 • Man
  40-49
  15 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Teveel geluid

  Ik ben van mening dat deze loopband teveel geluid geeft.
  Ook kraakt de demping.

  Antwoord van het merk :

  Beste Paul,
  Bedankt voor je review over de loopband comfort run.
  De loopband hoort niet zoveel lawaai te maken en je hebt hier ook garantie op. Ik wil je graag doorverwijzen naar mijn collega's van de aftersales.
  Je kunt kijken of het probleem met oplossing tussen onze meestgestelde vragen staat. Anders kan je een afspraak maken met een van mijn collega's van het serviceteam om dit probleem op te lossen. U kunt de veelgestelde vragen hier vinden: http://sav.domyos.nl/sav/comfort-run-n56452
  Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag.
  Met sportieve groet,
  Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  Paul find this answer useful

U hebt misschien ook interesse in deze producten

699,99 €*
4.50 / 5 95 Reacties
  399,99 €*
  4.50 / 5 226 Reacties
   1 199,00 €*
   4.30 / 5 18 Reacties
    NAAR BOVEN