Damesshort voor pilates en lichte gym 520 petrolblauw

Ref.
8600061
Pluspunt van het artikel
2 zijzakken en een comfortabele elastische tailleband.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zachtheid
Soepel en comfortabel dankzij het hoge aandeel katoen.
Zweetafvoer
Voert de transpiratie weg van de huid.
Rekbaar
Het elastaan maakt de stof rekbaarder en comfortabeler.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Katoen, Hoofdstof : 8.0% Elastaan Inzetstuk : 76.0% Polyamide, Inzetstuk : 24.0% Elastaan Zak : 100.0% Katoen
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De ontwikkeling van onze artikelen voor gym en stretching:
Onze kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig laag- tot hoogintensieve gym- en stretchoefeningen doet (lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De productontwikkelaars voor gym en stretching streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in de praktijk en we brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.
Wanneer het welzijn van onze klanten op het spel staat, schieten onze ontwerpteams in actie
Vanaf nu heb je geen last meer van dat kriebelige waslabel. Het label is immers niet langer rechtstreeks aan het kledingstuk genaaid, maar op een lapje stof. Op die manier kun je het er gemakkelijk uit knippen zonder dat je het risico loopt dat je het kledingstuk beschadigt en heb je er geen last meer van.
NAAR BOVEN