Dames crop-top met lange mouwen voor moderne dans zwart

Ref.
8520487
Pluspunt van het artikel
Wil je de aandacht vestigen op de bewegingen van je bovenlichaam? Deze crop-top biedt ondersteuning en comfort en benadrukt je taille en 'port de bras'.
Rekbaar
Rekbare stof om in alle vrijheid te kunnen dansen.
Zweetafvoer
Voert de transpiratie goed af tijdens het dansen. Droogt snel.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 59.0% Katoen, Hoofdstof : 37.0% Polyester, Hoofdstof : 4.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe kies je een outfit voor moderne dans?
De outfit voor moderne dans is vaak veel vrijer dan die voor ballet, die meestal door de lerares wordt opgelegd. Je moet er alleen voor zorgen dat je kleding comfortabel zit en je niet hindert in je bewegingen. Ideale combinaties zijn een wijde broek + aansluitend topje of een aansluitende broek + ruim topje. Aarzel ook niet om kledingstukken over elkaar te dragen (T-shirt + mouwloze top of T-shirt + danstopje) voor nog meer stijl!
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN