Crosstrainer Essential+
199,99 €*

Reviews on

Crosstrainer Essential+

3.9 / 5 11 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • 29 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Helaas wat valt ie tegen

    Vorige week deze crosstrainer gekocht na het lezen van alle positieve reviews.
    De crosstrainer is onstabiel, kraakt en piept enorm. Ben echt teleurgesteld, gezien de prijs te verwachten maar toch erg jammer.

    Antwoord van het merk :

    Beste Melanie,
    Bedankt voor je review over de crosstrainer Essential +.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet. Zou het kunnen dat er een defect aan het product zit waarom hij niet soepel loopt.
    Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met klantenservice@decathlon.com en hierin je probleem uitleggen samen met het bestelnummer?
    Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    05 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    DOMYOS Crosstrainer Essential+
    mooie prijs /kwaliteit.

    prima crosstrainer, voldoet aan waar ik hem voor gekocht heb.

  • Vrouw
    50-59
    30 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    crosstrainer Essential+ Super apparaat
    bedienningspaneel makkelijk in te stellen geen

    Geen opmerking

  • Man
    40-49
    19 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Betaalbaar thuis sporten
    Redelijk overzichtelijk om in elkaar te zetten Soms onduidelijk plan voor de kleine schroefjes

    Goede, stevige crosstrainer, redelijk overzichtelijk om in elkaar te zetten. Een aantal van de kleine schroefjes zijn wel niet duidelijk op het plan. Goede aankoop voor die prijs, ook niet te zwaar om te verplaatsen.

  • Man
    30-39
    17 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    It broke after 1 month of use.
    Cheap, smooth and silent wheel Quality, parts break, unstable, noisy after time.

    After 1 month of use, 85kg weight, 1 hour+/day
    • Bolts breaking off
    • Bolts make squeaky noises unless you tighten them really hard everyday.
    • Plastic makes alot of cracking sounds
    • Unstable and wobbly even though screws were really tighten.
    • Left back foot kept flying up in the air and banging down on the floor when in use.
    • Pulse sensor didn't work
    • Display have to be turned off to be able to start over or change timer etc.
    • Leg range pretty narrow
    • Takes hours to assemble for a normal person with no experience.

    Antwoord van het merk :

    Beste klant, Het spijt ons te horen dat u zoveel klachten heeft bij het gebruik van dit toestel. Wij willen u graag contacteren hierover om u een degelijke oplossing aan te bieden. U kan hiervoor een bijstandsaanvraag indienen via nl.sav.domyos.be? Onze dienst na verkoop zal u binnen 48u contacteren na ontvangst van uw aanvraag. Johan Schaerlaeckens Coach After Sales Services

  • Man
    40-49
    13 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Crosstrainer Essential+
    Betaalbaar, prettige armsteunen Tikkeltje onstabiel

    Betaalbaar, prettige armsteunen op alle posities. Makkelijk om zwaarteniveau in te stellen tijdens de oefening. Het apparaat zou iets stabieler kunnen. Van de hartslagmeter vraag ik me af hoe betrouwbaar die is, maar eerlijk gezegd vind ik dit onbelangrijk. 30 minuten voor in elkaar zetten is te optimistisch, geldt alleen als je het al eerder gedaan hebt.

  • Man
    50-59
    02 May 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Crosstrainer
    Vlot, fijn toestel met vele opties geen

    Geen opmerkingen

  • Vrouw
    40-49
    01 May 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    uitstekend toestel
    werkt uitstekend

    was niet gemakkelijk om ineen te zetten .

  • Vrouw
    50-59
    04 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Conditie op peil brengen
    Klein van formaat en redelijk geluidloos Geen

    Prima crosstrainer echt een aanrader.

  • Man
    60 of ouder
    09 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    toppertje
    prijs kwaliteit verhouding

    toestel met duidelijke constructie-handleiding en het toestel voldoet aan de in de gebruiksaanwijzing voorgestelde doeleinden.

NAAR BOVEN