Crosstrainer Essential+

Ref.
8376571
Users reviews
3.9 / 5 13 Reacties
Pluspunt van het artikel
Een betaalbare crosstrainer met verschillende trainingsprogramma's om gemotiveerd te blijven en je te helpen je doel te bereiken.
199,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
5 functies (calorieverbruik, afstand, tijd, snelheid, hartslag). 7 programma's.
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 50.0% Acrylonitril butadieen styreen, pet : 50.0% Acetaat
Ontworpen voor
wie met behulp van trainingsprogramma's wil vermageren (occasioneel gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel; veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmeting toestel L 131 x B 62 x H 143 cm Gewicht toestel 34 kg Afm. verpakking L 83,5 x B 31,5 x H 45 cm Totaalgewicht 38 kg
De voordelen van een crosstrainer
Een complete training zonder impact. Hiermee kun je: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je spieren strakker te maken. Om in vorm te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig uit te oefenen, aan matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de crosstrainer ESSENTIAL + beschikt over: - 5 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag, gemeten aan de hand van sensoren op de vaste handgreep. - 7 ingestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen. Op die manier kun je de inspanningen variëren volgens je doel (gewichtsverlies, weer in vorm geraken, spiertraining, prestatie enz.).
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF 920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de crosstrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de crosstrainer te verplaatsen
De crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Users reviews

3.9 / 5 13 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  14 February 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  E3 weergave scherm

  Wij kochten vrijdag deze crosstrainer en na een druk weekend waren we enthousiast om te testen. Het ineen steken van het toestel verliep vlot, maar na 5 minuten bezig komt er E3 op, zodra het toestel ook maar het minste beweegt. Ik vind nergens wat dit wil zeggen en we kunnen er voorlopig dus niets mee doen. Nog iemand ervaring hiermee? Iemand die ons kan helpen.

 • Man
  40-49
  08 February 2017
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Tevreden

  Totaal geen probleem. eenvoudig te gebruiken voor dagelijkse beweging.

 • 29 October 2016
  That review has been deposited on this product version
  Helaas wat valt ie tegen

  Vorige week deze crosstrainer gekocht na het lezen van alle positieve reviews.
  De crosstrainer is onstabiel, kraakt en piept enorm. Ben echt teleurgesteld, gezien de prijs te verwachten maar toch erg jammer.

  Antwoord van het merk :

  Beste Melanie,
  Bedankt voor je review over de crosstrainer Essential +.
  Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet. Zou het kunnen dat er een defect aan het product zit waarom hij niet soepel loopt.
  Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met klantenservice@decathlon.com en hierin je probleem uitleggen samen met het bestelnummer?
  Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.
  Met sportieve groet,
  Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

U hebt misschien ook interesse in deze producten

299,99 €*
5.00 / 5 2 Reacties
  139,99 €*
  3.00 / 5 3 Reacties
   NAAR BOVEN