Crosstrainer EL520 zelfaandrijvend

Ref.
8503081
Users reviews
4.41 / 5 750 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.76 / 5 17 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je voor het raam (of voor tv) fietsen, maar heb je daar geen stopcontact? Geen probleem: je drijft de EL520 zelf aan met je bewegingen. Pluspunt: grote bewegingen!
400,00 €*
waarvan eco-bijdrage
0,40 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 9 kg, voor een heerlijk trapcomfort: je houdt niet meer op!
Coaching
Voel je nooit alleen dankzij de 6 functies en 9 programma's
Draagcomfort
Sporten is geen marteling met het ergonomische stuur en de afstelbare pedalen
Wendbaarheid
Draadloos en op wieltjes, eenvoudig te verplaatsen

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polyurethaan
Approved by
Dit toestel werd ontworpen door de ingenieurs van Decathlon en biedt je de mogelijkheid om op een aangename, motiverende en veilige manier aan sport te doen.
Garantie
2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

EEN INNOVATIE!
"Het snoer is te kort", "Het snoer is te lang, ik struikel er voortdurend over", "Ik kan hem niet op het terras zetten, want daar heb ik geen stopcontact," of gewoon "Ah, moet je een stekker in het stopcontact steken!" De opmerkingen van onze sporters brachten ons op het idee om een zelfaandrijvende crosstrainer te ontwikkelen. We namen onze populairste crosstrainer (Comfort) en voegden er een zelfaandrijvend systeem aan toe. Echt teamwork tussen jullie, onze partners en wij :)
WAAROM IS DE PASLENGTE ZO BELANGRIJK?
Op een crosstrainer spreek je de belangrijkste spiergroepen in je lichaam aan. Hoe groter de beweging die je maakt, hoe harder je spieren moeten werken, dus hoe strakker je wordt! Maar dat is nog niet alles! De crosstrainer is voor alles een toestel voor cardiotraining, want om je spieren van zuurstof te voorzien moet je hart aan het werk, snap je? Dus hoe groter je bewegingen, hoe harder je spieren moeten werken, hoe harder je hart moet werken!
EEN VLIEGWIEL DAT KAN TELLEN!
Comfortabel trappen is in de eerste plaats in één soepele beweging trappen. Die soepelheid is onder andere afhankelijk van het gewicht van het vliegwiel. Hoe vaker je van plan bent te gaan trainen, hoe belangrijker dat gewicht zal zijn voor je comfort.
EEN COACH BIJ JE THUIS
Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de EL 520 6 parameters aan: - tijd - afstand - snelheid - calorieën - hartslag (via de "Hand Pulse"-sensoren) - trapfrequentie Daarbij heeft hij ook 9 trainingsprogramma's per niveau: - 1 TERUG IN VORM KOMEN - 1 IN VORM BLIJVEN - 1 programma 5 km - 3 AFVALLEN - 3 PRESTATIE En dat is nog niet alles! Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap.
CARDIOTRAINING, JA, MAAR COMFORTABEL!
Tijdens een cardiofitnesstraining is comfort heel belangrijk, zeker als je regelmatig sport. Daarom hebben wij hier op meerdere punten goed op gelet. De EL 520, dat is: - een globale ergonomie die aangepast is aan de training - manuele bediening - instelbare stabiliteit - zelfaandrijvend - hartslagmeting - pedaalblokkering
OPTIES DIE JE LEVEN MAKKELIJKER MAKEN
Het zijn de kleine dingen die je leven eenvoudiger maken, zoals: - wieltjes, waarmee je de crosstrainer gemakkelijk verplaatst - handpulses, die je snel en eenvoudig een schatting van je hartslag geven - een tablethouder, zodat je eenvoudig je smartphone of tablet op de console kunt plaatsen - een bidonhouder, om gemakkelijk te kunnen drinken tijdens je training - pedaalblokkering voor extra veiligheid
GEWICHT EN AFMETINGEN
Afm. toestel L146 x B63 x H159 cm Gewicht toestel 52 kg Afm. pakket L118,5 x B64 x H33 cm Totaalgewicht 62 kg
ONDERHOUD EN REPARATIE
2 jaar op onderdelen en werkuren 5 jaar op het frame Onderdelen 10 jaar beschikbaar Je kunt al onze tips over het onderhoud en de reparatie (door onze diensten) van het product onder aan deze productfiche terugvinden.
GEBRUIKSBEPERKINGEN
De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker dragen. Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.
 • Man
  40-49
  04 januari 2021
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  een aanrader voor thuis

  Ik heb deze crosstrainer aangekocht nadat ik in de winkel de verschillende modellen had getest en dit is het beste model. Je hoeft dit niet in het stopcontact te steken en het model is voorzien van een tablethouder. Nadeel is wel dat je de programma s maar beperkt kan aanpassen. Maar zeer tevreden over onze aankoop.

 • Vrouw
  40-49
  04 januari 2021
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Schitterend

  Zelf samengestoken, werkt perfect met gsm bluetooth. Sporten maar!

 • Vrouw
  30-39
  09 december 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Degelijke crosstrainer

  Degelijke crosstrainer. Doet wat het moet. Handig ook dat het zonder electeiciteitskabel werkt waardoor je het kan plaatsen waar je wil in huis. Alleen het gebruik van programma's en het gebruik van bluethoot zou voor mij iets beter besproken mogen zijn, maar na even zoeken wijst het zichzelf uit.

 • Man
  40-49
  02 november 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Avis Domyos elliptique

  Ce produit est juste excellent

 • 08 januari 2021
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Utilisation intensive depuis deux…

  Utilisation intensive depuis deux mois, > 1h/jour et pas la moindre différence entre les premiers instant et maintenant _ fluide et silencieux

 • 21 november 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  très bon produit en…

  très bon produit en plus auto alimenté top !

NAAR BOVEN