299,99 €*

Reviews on

Crosstrainer E Shape, compatibel met de app E Connected*

4.34 / 5 119 Reacties
106 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    06 september 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    prima toestel

    Heel vlot in elkaar te steken. app werkt perfect en maakt geen enkel geluid. Twijfelde eerst tussen deze en de duurdere variant nadat ik de opmerkingen had gelezen, maar heb er zeker geen spijt van dat ik deze heb gekozen. Geld uitgespaard en prima toestel gekregen. zeer tevreden!

  • Vrouw
    30-39
    24 augustus 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goed

    Goed toestel voor thuis gebruik, koop de tegels erbij voor stabiliteit.
    Goede levering, in elkaar zetten ging vlot.

    Programma's duidelijk, hartslagmeter werkt naar behoren.

  • Man
    30-39
    09 juli 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima toestel

    Vlot in elkaar te zetten. Het is mijn 2e crosstrainer en deze was een stuk goedkoper dan de vorige maar wel veeel beter. Maakt geen enkel piepend of krakend geluid. Staat stevig op zijn pootjes en werkt prima. Duidelijk scherm en bedienig en ook zeer goed te gebruiken met de app. Hartslagmeter doet ook wat het moet al weet je natuurlijk niet of het effectief ook klopt maar denk van wel. Kortom een goed toestel voor een goede prijs. Nu is het aan mij om vol te houden:-).

  • Vrouw
    40-49
    14 februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer tevreden

    aanrader

  • Man
    30-39
    17 januari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Tevreden klant

    Stabiele crosstrainer die weinig geluid produceert.
    Gemakkelijk te monteren. De app nog niet gebruikt.

  • Man
    60 of ouder
    16 februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Elliptique E SHAPE

    Je suis entièrement satisfait c'est un très bon rapport qualité prix et cela me permet d'exercer une activité complète, 15 minutes par jour = 150 calories dépensées. Je recommande vivement cet article.

  • Man
    Jonger dan 20
    09 januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Très satisfait

    C'est une très bonne machine de fitness et au top pour le cardio, le suivi avec l'application est bien pensé j'aime beaucoup!

  • Vrouw
    30-39
    14 december 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Bon produit mais encore à améliorer

    Le vélo elliptique est très bien, cependant la console avec fonction Bluetooth est à améliorer car nombreux bug avec l’application. Si on utilise le vélo sans l’application ça fonctionne super. Le vélo est beau et de bonne qualité. Il faut préciser qu’il faut une prise pour le brancher car ne fonctionne pas sur pile comme l’ancie Modèle. Je conseille tout de même ce produit. Je pense qu’une mise à jour de l’ application réglera le souci de connexion.

  • Man
    50-59
    04 december 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Pas mal mais...

    Le vélo est agréable à utiliser. Il mouvement est souple. Par contre la stabilité est moyenne. Mais le gros problème vient de la ceinture cardio. Celle ci n'est pas étanche et la sueur entre dans le compartiment de la pile. En moins d'une dizaine d'utilisations le compartiment de la pile c'est oxydé et la ceinture cardio ne fonctionne plus. Un petit joint pour l'étanchéité est nécessaire.

  • Man
    30-39
    30 november 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Un très bon vélo

    J'ai utilisé ce vélo depuis un mois et c'est parfait, il fonctionne très bien, pas de bruits, rien du tout! Ils a des très bonnes programmes. L'appli E-connect fonctionne pour me connecter, mais pas plus, j'arrive pas a démarré le programme, mais je n'ai pas besoin tellement! Le vélo est impeccable, très facile a assemble est très facile a utilisé!

NAAR BOVEN