299,99 €*

Reviews on

Crosstrainer E Shape, compatibel met de app E Connected*

3.82 / 5 11 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    06 september 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    prima toestel

    Heel vlot in elkaar te steken. app werkt perfect en maakt geen enkel geluid. Twijfelde eerst tussen deze en de duurdere variant nadat ik de opmerkingen had gelezen, maar heb er zeker geen spijt van dat ik deze heb gekozen. Geld uitgespaard en prima toestel gekregen. zeer tevreden!

  • Vrouw
    30-39
    24 augustus 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goed

    Goed toestel voor thuis gebruik, koop de tegels erbij voor stabiliteit.
    Goede levering, in elkaar zetten ging vlot.

    Programma's duidelijk, hartslagmeter werkt naar behoren.

  • Man
    30-39
    09 juli 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima toestel

    Vlot in elkaar te zetten. Het is mijn 2e crosstrainer en deze was een stuk goedkoper dan de vorige maar wel veeel beter. Maakt geen enkel piepend of krakend geluid. Staat stevig op zijn pootjes en werkt prima. Duidelijk scherm en bedienig en ook zeer goed te gebruiken met de app. Hartslagmeter doet ook wat het moet al weet je natuurlijk niet of het effectief ook klopt maar denk van wel. Kortom een goed toestel voor een goede prijs. Nu is het aan mij om vol te houden:-).

  • Vrouw
    30-39
    10 juni 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Redelijk content van

    Donderdag in elkaar gezet en geprobeerd en er piept en kraakt van alles aan. Uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet en gepiep en gekraak blijft. Buiten dit wel een goed toestel.

  • Man
    20-29
    07 maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Werkt niet meer

    Nog maar gekocht, en ik kan met "grote blijdschap" al vermelden dat deze niet meer werkt. De computer start niet meer op.

    Eerst werkte die zoals het hoort, een aantal keer registreerde de computer niet alle omwentelingen, tot zelfs geen enkel bij sommige momenten. Ik dacht toen dat het aan mijn verbonden ipad lag (bluetooth probleem), want zonder mijn ipad te gebruiken ging het een aantal keer weer goed. Nu toch minstens een week niet meer op getraind, en er start nu niets meer op.

    Ik heb serieuze bedenkingen bij de bedrading en zwakke connectoren, wat je natuurlijk niet ziet op de verpakking. Die gaan zo stuk. Dit lijkt me dan ook het probleem te zijn maar ik ben geen technieker. Ik hoop op een oplossing, want het toestel zelf loopt soepel en is stevig, maar als de elektronica het laat afweten ben je er niets mee.

    Zeer teleurgesteld, en ik hoop op een spoedige oplossen.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Jammer dat ik hoor dat je toestel niet werkt zoals het hoort.
    Je kan hiervoor onze dienst na verkoop contacteren via de site www.domyos.be.
    Je moet dus in eerste instantie zeker niet met je toestel naar de winkel komen.

    Bovenaan de site kan je dan klikken op Dienst na verkoop. En dan zoek je je toestel en vul je het formulier in.
    De techniekers nemen dan telefonisch contact op met jou binnen de 48u. En bekijken ze hoe ze je het snelst kunnen helpen met je probleem.

    Ik hoop alvast dat je toestel snel terug normaal werkt.

    Sportieve groetjes,
    Tom

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    14 februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer tevreden

    aanrader

  • Man
    30-39
    17 januari 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Tevreden klant

    Stabiele crosstrainer die weinig geluid produceert.
    Gemakkelijk te monteren. De app nog niet gebruikt.

  • Man
    40-49
    08 juni 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Déception

    Acheté pour une surprise à mon épouse. Tout est connecté et monté convenablement et message d'erreur sur la console dès la première utilisation. Support contacté, pas de solution sauf de me demander de vérifier les connexions, ce que j'ai fait trois fois avant de les interpeller!

    Antwoord van het merk :

    Bonjour Monsieur,

    Toutes nos excuses pour les désagréments que vous avez rencontré.
    J'espère qu'une solution a pu être trouvée pour votre soucis de console.
    Je vais prendre directement contact avec vous pour m'en assurer. Si nécessaire, je vous ferai envoyer un technicien à domicile pour régler ce problème.

    Salutations sportives.

    ERIC POMPILIO DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    07 mei 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Très bien en général

    Points positifs :
    - Très stable.
    - Coaching en français très bien.
    - Très motivant d'avoir les informations et de pouvoir regarder les statistiques

    Points négatifs:
    - La distance parcourue n'est pas exacte
    - Pas de coaching pour le vélo elliptique en anglais
    - Pas assez de mise à jour de l'application

  • Man
    60 of ouder
    16 februari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Elliptique E SHAPE

    Je suis entièrement satisfait c'est un très bon rapport qualité prix et cela me permet d'exercer une activité complète, 15 minutes par jour = 150 calories dépensées. Je recommande vivement cet article.

NAAR BOVEN