Crosstrainer E Shape, compatibel met de app E Connected*

Ref.
8363893
Users reviews
3.7 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
Een comfortabele crosstrainer, door de hoogte van de vaste handgreep train je steeds in de beste houding ongeacht je lichaamslengte. Met de app E Connected* heb je een coach in huis.
299,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Draagcomfort
Vaste handgreep in de hoogte verstelbaar voor een betere lichaamshouding
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Materiaal buitenkant : 100.0% Polycarbonaat
Ontworpen voor
wie een strakker figuur wil en wil trainen met rechte rug (regelmatig gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar
Download user manual link

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel; veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmetingen toestel L 130 x B 65 x H 160 cm; gewicht toestel 41 kg. Afmetingen verpakking L 110 x B 24 x H 55 cm; totaalgewicht 45 kg.
De voordelen van een crosstrainer
Een complete training zonder impact. Hiermee kun je: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je spieren strakker te maken. Om in vorm te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig uit te oefenen, aan matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de crosstrainer E Shape biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
* De app "E Connected"
Dankzij de app E Connected, gekoppeld aan je crosstrainer E Shape, heb je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's. Elk schema werd opgesteld met een bepaald streefdoel voor ogen en is aangepast aan je conditiepeil. Deze app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. De app met inhoud is volledig gratis.
Meet je hartslag
De crosstrainer E Shape wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de crosstrainer in te stellen
Crosstrainer met diverse verstelmogelijkheden zodat je hem perfect op maat kunt aanpassen: - verstelbare hoogte van de vaste handgreep, - verstelbare treeplanken. Vooraan dichtbij de vaste handgreep, in het midden en achteraan, zo ver mogelijk van de vaste handgreep. De optimale positie is de positie in het midden. Om goed te presteren, is de positie vooraan het meest geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm.
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF 920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de crosstrainer te verplaatsen
De crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Users reviews

3.7 / 5 3 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  07 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Werkt niet meer

  Nog maar gekocht, en ik kan met "grote blijdschap" al vermelden dat deze niet meer werkt. De computer start niet meer op.

  Eerst werkte die zoals het hoort, een aantal keer registreerde de computer niet alle omwentelingen, tot zelfs geen enkel bij sommige momenten. Ik dacht toen dat het aan mijn verbonden ipad lag (bluetooth probleem), want zonder mijn ipad te gebruiken ging het een aantal keer weer goed. Nu toch minstens een week niet meer op getraind, en er start nu niets meer op.

  Ik heb serieuze bedenkingen bij de bedrading en zwakke connectoren, wat je natuurlijk niet ziet op de verpakking. Die gaan zo stuk. Dit lijkt me dan ook het probleem te zijn maar ik ben geen technieker. Ik hoop op een oplossing, want het toestel zelf loopt soepel en is stevig, maar als de elektronica het laat afweten ben je er niets mee.

  Zeer teleurgesteld, en ik hoop op een spoedige oplossen.

  Antwoord van het merk :

  Geachte,

  Jammer dat ik hoor dat je toestel niet werkt zoals het hoort.
  Je kan hiervoor onze dienst na verkoop contacteren via de site www.domyos.be.
  Je moet dus in eerste instantie zeker niet met je toestel naar de winkel komen.

  Bovenaan de site kan je dan klikken op Dienst na verkoop. En dan zoek je je toestel en vul je het formulier in.
  De techniekers nemen dan telefonisch contact op met jou binnen de 48u. En bekijken ze hoe ze je het snelst kunnen helpen met je probleem.

  Ik hoop alvast dat je toestel snel terug normaal werkt.

  Sportieve groetjes,
  Tom

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

 • Vrouw
  40-49
  14 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  zeer tevreden

  aanrader

 • Man
  30-39
  17 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Tevreden klant
  Stabiel, weinig lawaai ?

  Stabiele crosstrainer die weinig geluid produceert.
  Gemakkelijk te monteren. De app nog niet gebruikt.

NAAR BOVEN