Crosstrainer E Shape+, compatibel met de app E Connected*

Ref.
8358831
Users reviews
4.5 / 5 4 Reacties
Pluspunt van het artikel
Onze crosstrainer waarmee je de grootste en meest vloeiende bewegingen maakt. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis die je helpt je doelstellingen te bereiken.
399,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 9 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Draagcomfort
Ergonomische handgrepen en verstelbare treeplanken. Blokkering (veiliger).
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polyurethaan
Ontworpen voor
wie een strakker figuur wil en zo groot mogelijke bewegingen wil maken (regelmatig gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel; veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmetingen toestel L 140 x B 62 x H 160 cm; gewicht toestel 55 kg. Afmetingen verpakking L 118 x B 32 x H 64 cm; totaalgewicht 60 kg.
De voordelen van een crosstrainer
Een complete training zonder impact. Hiermee kun je: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je spieren strakker te maken. Om in vorm te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig uit te oefenen, aan matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de crosstrainer E Shape + biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
* De app "E Connected"
Dankzij de app E Connected, gekoppeld aan je crosstrainer E Shape +, heb je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's. Elk schema werd opgesteld met een bepaald streefdoel voor ogen en is aangepast aan je conditiepeil. Deze app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. De app met inhoud is volledig gratis.
Meet je hartslag
De crosstrainer E Shape + wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de crosstrainer in te stellen
De crosstrainer biedt verschillende verstelmogelijkheden: - Aanpassing van de treeplanken (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). De optimale positie is de positie in het midden. De positie vooraan is geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm. - Een wieltje om de beweegbare handvatten en treeplanken te blokkeren voor maximale veiligheid wanneer je op of van de crosstrainer stapt.
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF 920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de crosstrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de crosstrainer te verplaatsen
De crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste hangreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Users reviews

4.5 / 5 4 Reacties
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  40-49
  08 April 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Minder als zijn voorganger

  Ik heb mijn VE730 moeten inleveren wegens onherstelbaar, en dat voor deze nieuwe crosstrainer. Het toestel zelf is quasi identiek aan zijn voorganger. Alleen kon ik op die vier verschillende profielen instellen waar deze zogezegd via een App gepersonaliseerde programma's moet aanbieden. Dus niet, geen programma's voor de crosstrainer en de app zelf werkt voor geen meter. Slaat geen sessie's op en gepersonaliseerde programma's ook noppes. Beste Domyos , als jullie iets nieuws willen uitbrengen, zorg dan dat het ook werkt.

 • Vrouw
  30-39
  20 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  zeer tevreden

  Op basis van de recensies heb ik dit toestel gekocht, al twijfelde ik enorm tussen dit toestel en een duurder merk. Het bleek een goede keuze te zijn. De crosstrainer loopt erg vlot, is volledig geruisloos, stabiel, de programma's zijn super, alleen werkt de bijhorende app niet (is blijkbaar enkel voor loopband of hometrainer). Erg handig is de houder voor Ipad/smartphone. Ik ben erg tevreden over dit toestel dat toch niet in het duurste segment thuishoort.

 • Man
  40-49
  13 March 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Leuke extra trainingsprogramma's via e-connect.

NAAR BOVEN