Cross training strap Domyos Training 100

Ref.
8360619
Pluspunt van het artikel
Een complete en doeltreffende training. Voor iedereen: je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad naargelang de helling van je gewicht. Licht en compact: neem je overal mee in de handige draagtas.
Veelzijdigheid
Een eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel om je hele lichaam gespierder te maken.
Transportgemak
Licht en compact: neem je overal mee, dankzij de handige draagtas.
Gebruiksgemak
Gemakkelijk te verankeren dankzij de 2 systemen: deurhouder en band.

DE KENMERKEN

Approved by
Het team van coaches van het Domyos Center
Tests
De Domyos Training Strap werd medeontwikkeld, getest en goedgekeurd door de professionele Domyos-fitnesscoaches. Je vindt al onze producten in onze fitnesscentra, in een professionele omgeving.
Ontworpen voor
doeltreffende training van alle spieren van je lichaam, thuis of buiten, door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

Met de trainingstrap train je op je eigen gewicht waardoor de spiertraining nog intenser en doeltreffender zal zijn.
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
 

Bijkomende informatie

Afmeting
Opengevouwen: Lengte: 60 cm tot 170 cm Breedte handgrepen: 13,5 cm Diameter handgrepen: 3,2 cm Pakket: Lengte: 17 cm Breedte: 10 cm Hoogte: 13 cm
Gewicht
Product: 1 kg Pakket: 1,2 kg
Voor je veiligheid, wanneer je hem vastmaakt met de band.
Overal te gebruiken: dankzij de bevestigingsmethode met band (bevestigen aan een staaf, een paal, een schommel, een boom...) Het is enorm belangrijk dat je deze band vastmaakt volgens onze aanbevelingen en de haak altijd goed sluit.(zie afbeelding ok/nok)
Voor je eigen veiligheid, bij bevestiging aan een deur
Bij gebruik vastgemaakt aan een deur raden we aan om de "workout" veiligheidsbanner op te hangen, zodat iedereen buiten de ruimte weet dat je aan het trainen bent. Kies een stevige deur en doe ze op slot, om veiliger te trainen. En om te vermijden dat je de deur beschadigt, train je bij voorkeur aan de tegenovergestelde kant van de hengsels. (zie afbeelding ok/nok)
Bekijk onze gratis filmpjes met oefeningen om dit product beter te gebruiken
<a href="http://www.domyos.com" target="_blank">Op domyos.com</a> vind je een hele resem handige filmpjes met oefeningen, uitgevoerd en toegelicht door de sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
Samenstelling van de set
De set bevat: - 1 Domyos Training strap. - 1 handleiding met 15 basisoefeningen en uitleg over de 2 bevestigingswijzen. - 1 band: om je Domyos Training Strap te bevestigen waar je wilt - 1 nettasje.
NAAR BOVEN