Cardiofitness sportbeha voor dames Power 900 zwart

Ref.
8380000
Users reviews
4.44 / 5 93 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Speciaal ontworpen voor grote cupmaten! Superieure ondersteuning voor de meest intensieve activiteiten. Goed ademende stof en verstelmogelijkheden om perfect aan te passen.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
25,00 €14,00 €*
Borstondersteuning
VEEL STEUN: de borsten bewegen 36% minder* bij HOGE IMPACT sporten.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.
Instelbaar
Sluiting en verstelling vooraan voor meer comfort.
Zweetafvoer
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.

DE KENMERKEN

Artikeltype
beha zonder beugels
Padding
voorgevormd
Model rug
verluchte zwemmersrug
Verstelling
verstelbare voorsluiting
Samenstelling
Hoofdstof : 66.0% Polyamide, Hoofdstof : 34.0% Elastaan Voorgevormde cup : 87.0% Polyester, Voorgevormde cup : 13.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyamide Elastische strook : 72.0% Polyamide, Elastische strook : 28.0% Elastaan Biaisband : 55.0% Polyamide, Biaisband : 45.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met hoge impact zoals jump, touwtjespringen, ... Ook geschikt voor hardlopen en racketsporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha POWER geschikt voor high impact-activiteiten?
Deze beha POWER met VEEL ONDERSTEUNING* is geschikt voor medium en high impact-activiteiten (step, trampoline, loopband ...). Goed omhullend en geruststellend, speciaal ontworpen voor grote cupmaten, zonder beugels en met voorgevormde cups. De zwemmersrug is voorzien van een technische en luchtige stof om de transpiratie te reguleren. * vermindert schokken met 36% t.o.v. een gewone beha bij high impact-activiteiten.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je je bustewijdte "op" je borsten: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de matentabel je juiste behamaat.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Vrouw
  40-49
  12 februari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Goede sportbh

  Dit is nu de 2e die ik koop en zit heel goed voor iemand met grotere borsten.
  Sport leuk en geen problemen mee alles zit goed strak.
  Handig ook de rits vooraan.

 • Vrouw
  20-29
  12 februari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Génial

  Génial

 • Vrouw
  60 of ouder
  14 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Brassière sportive

  Soutient parfaitement pour la pratique du vélo

 • 03 juni 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  super la fermeture sur...

  super la fermeture sur le devant

 • 27 november 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Très bien

  Top

NAAR BOVEN