Cardiofitness sportbeha voor dames 100 zwart

Ref.
8484547
Users reviews
4.49 / 5 185 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.33 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
Deze beha met lichte ondersteuning is onmisbaar in je garderobe voor activiteiten met een lage impact. De uiterst zachte stof voert de transpiratie af. Sportieve look, perfect voor cardio!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Borstondersteuning
Licht: beperkt het bewegen van de borsten met 16%* bij sporten met lage impact.
Zweetafvoer
Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.
Ventilatie
Luchtige stof voor een goede vochtregulering.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 84.0% Polyester, Hoofdstof : 16.0% Elastaan Voering : 90.0% Polyester, Voering : 10.0% Elastaan Stof op rug : 82.0% Polyester, Stof op rug : 18.0% Elastaan Elastische strook : 68.5% Polyester, Elastische strook : 31.5% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met lage impact, zoals biking en krachttraining. Ook geschikt voor yoga, stretching, pilates.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha geschikt voor activiteiten met lage impact?
Deze beha is geschikt voor fitnessoefeningen met lage impact* (yoga, stretching, krachttraining ...) . Eerder geschikt voor de kleine boezem. Het model is voorzien van openingen waar je eventueel schuimpads in kunt stoppen. * vermindert schokken met 16% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met lage impact.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (dans-workouts, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de matentabel je juiste behamaat.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Worden de artikelen getest voor ze te koop worden aangeboden?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. Pas dan is je sportoutfit helemaal klaar!
En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?
Als het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, heb je 365 dagen de tijd om het terug te sturen naar om het even welke DECATHLON-winkel (behalve als je er al flink in gezweet hebt uiteraard ...). Bovendien kun je het artikel ook zeven dagen gratis testen (middels een pre-autorisatie die na zeven dagen automatisch van je rekening afgehouden wordt). Zo weet je meteen of dit het artikel is waar je naar op zoek was!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Man
  40-49
  11 januari 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Super qualité

  La taille est super et le produit est de bonne qualité

 • 18 juni 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  ras

  ras

 • Vrouw
  30-39
  19 juni 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Agréable à porter mais attention aux tailles !

  Brassière acheté pour la pratique du rameur. Là encore cette brassière est agréable à porter et le séchage rapide est un vrai plus. Seulement attention aux tailles qui peuvent être farfelues d'une brassière à l'autre. Je vous conseille d'essayer dans votre magasin avant d'acheter ...

 • 26 februari 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  TOP

  La Brassière fitness noire 100 de Domyos est vraiment au top. Elle est joli, pratique et agréable à porter même après 2 heures de sport.

  Elle sert juste ce qu'il faut ce qui permet d'être bien dedans et de n'avoir aucun irritations.

 • Vrouw
  04 december 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Parfait

  Dans le cadre d'une utilisation pour du yoga, de la marche ou du pilates la brassière apporte un très bon maintien.
  Rapport qualité prix au top !!

 • 18 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Taille

  Taille un peu petite

NAAR BOVEN