Cardiofitness sportbeha Power zwart 900

Ref.
8549022
Users reviews
4.47 / 5 85 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Speciaal ontworpen voor grote cupmaten! Superieure ondersteuning voor de meest intensieve activiteiten. Van ademend 3D-materiaal en verstelbaar om aan je figuur aan te passen.
Borstondersteuning
VEEL STEUN: de borsten bewegen 36% minder* bij HOGE IMPACT sporten.
Verstevigend
De ingewerkte spacer cups zorgen voor een fraaie welving.
Instelbaar
Sluiting en verstelling vooraan voor meer comfort.
Zweetafvoer
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.
Milieuvriendelijk
Score D - Vergelijking: sportbeha - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 66.0% Polyamide, Hoofdstof : 34.0% Elastaan Voorgevormde cup : 87.0% Polyester, Voorgevormde cup : 13.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyamide Elastische strook : 72.0% Polyamide, Elastische strook : 28.0% Elastaan Biaisband : 55.0% Polyamide, Biaisband : 45.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is deze beha POWER geschikt voor high impact-activiteiten?
Deze beha POWER met VEEL ONDERSTEUNING* is geschikt voor medium en high impact-activiteiten (step, trampoline, loopband ...). Goed omhullend en geruststellend, speciaal ontworpen voor grote cupmaten, zonder beugels en met voorgevormde cups. De zwemmersrug is voorzien van een technische en luchtige stof om de transpiratie te reguleren. * vermindert schokken met 36% t.o.v. een gewone beha bij high impact-activiteiten.
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1: lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge tests in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze torture test. En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. Pas dan is je sportoutfit helemaal klaar!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Vrouw
  30-39
  23 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Toppie

  Super sportbh! Zit goed

 • Vrouw
  Jonger dan 20
  25 september 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  geweldig artikel

  heel veel steun in de grote maat, geweldig om te dansen. blijft vormvast na het wassen

 • Vrouw
  20-29
  03 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Super!

  Een maatje groter besteld en zit top voor mijn maatje 48! Ook voor de grotere cup

 • Vrouw
  40-49
  03 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Brassière très confortablr

  Brassière très confortablr

NAAR BOVEN